Toplar Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ~~GranTs-Kaptan~~ tarafından 21 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Neden herşey parayla

1. Parasız Alınmalı

82,0%
  2. Böyle Devam

23,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. baba34_foo

baba34_foo User

Kış etkinliğinde görevlerden hiç sıralama yapamadıysan bile ;
    20 vudu topu etkinlik görevlerinden
    1000 kurabiye 10bin inciye 1 vudu topu karaborsada 30-40 tane almak gayet kolay
    takvimden 5 alev
    şuana kadar ortalama 55-60 top yapılması gayet kolaydı.

2. oha..1000 kurabiye azmı..zar zor 2 bine bi pet alabilir..sen kendi gemine gore konuşuyon..
    adamların alabileceği en fazla 2-3 vudu topudur..karaborsadan..
    ve vudu balyoz farkı...ne kadar soylesen???? 2 mi 3mu....kaat
    50-60 tane diyon.
    ve orda gemi mi alcak petmi alcak yoksa 2 topmu alcak ??????????

3. baba34_foo

baba34_foo User

sende istiyorsun ki 5 kuruş para harcamıyım 10bin lira harcayan adamla aynı olayım öyle hem ayranım dökülmesin hem gömleğim dikilmesin olmuyor

4. baba34_foo

baba34_foo User

@Menetli anket cevapları hakaret içerikli

5. tm tam ondan bahsetmişsin 10 veren..o lafı hakediyor
    zaten oyleleri olmasaydı...seafight bu hale gelmicekti...

Son düzenlenen: 25 Aralık 2017
  6. eskidende para verenler vardı...
    ama parasızda herşey alınabildiği için...para veren botlar çokta umursanmazdı

7. Katılıyorum teklifi beğendim:)

8. ha şoyle açıl dok kendinni.ve niye zoruna gidiyorki..oyunun halinden bahsediyoz..yalanda demiyoz..
    bak dostum benim almanya serverinde yetenekleri sağlam bi gemim var kaleler çıktığında bırakmıştık..7-8 artık kaç sene oluyosa....bu kış etkinlğinden bi 10 gun falan once tekrar girdim..ben o gemiyle 10 gun içinde 1 milyon civarı inci kastım..bak inci kasmak kolaylaşmış diceksen yok((((etkinliklerin bazılaında artmış iinci doğru yaln yok))) ve ustelik eskiden gereken inci şimdi gerekenin binde biri..ondan değil eski usül..pırıltı toplayarak admiral keserek.baya harita bitirerek yaptım.( malesef inci ile top alamıyoz ).ve sonra kış etkinliği başladı...baya sene girmediğim için bu limandır gorevdir falan pek bilmiyodum..bu hediye kutusunu oğrendim..ilk gun hariç diğer hepsinde sıralamaya girerek..şeker falan topladık..sondada saçma sapan bi tasarım aldık bi kaç gun once takvimde gelen parçayla bitti...neyse o 12 gun falan surdu..
    diyelim o gunlerde işte gunluk gorevleri hepsini tamamlayıp yapsak ordan bi 1500 falan kurabiye topladık mesela...
    tabi ben bilmiyodum ondan bi kaç gun sonra gorevleri yapmaya başladım...o bir kaç gunu de eklersen alabilecğin 500 de ekle etti 2000 kurabiye...toplamaya başladıktan sonra hergun gorevleri yaprak anca 2200 civarı falan kurabiye toplayabildim ve bununla anca bi pet alabildim..etkinliğin bitmesine 1 hafta falan kaldı..yani ordanda 1000 tplansa toplam anca 5000 taş çatlasın 6 bin yapılır diyelim..peki bununla adam gemi mi alcak petmi alcak 1 kaç tane topmu alcak..oyun ne halde onu anlatmaya çalışıyom
    ...
    ve bilmeyen saldırıp giderken batırcağını zannedip batıramayıp tekrar donerek batıran oyundan anlamayan bot zenginz evlatlarının saçma sapan tasarımlarla gelip seni batırması insanı sinirlendiriyor..bunlara ders vermek gerekiyor...fakat oyun buna musade etmiyor...oyunlara para vermekde istemiyoruz
    beni anlıyormusun dostum...

Son düzenlenen: 29 Aralık 2017
  9. ve neden mesajını sildinki...ben gordukten sonra silerimmi dedin...
    bana hakaretli anket yazdın diyon kendinde hkaret ediyon

10. Menetli

Menetli Guest

Selâm Arkadaşlar ,

Üslubunuza dikkat ederek yazışınız lütfen.

Saygılarımla.

11. Benin suan para yatırma dan 51 vudu 15 alev 10 balyoz 4 tahrip oldu 2 ayda sadece

12. bendede 32 vudu 2 tahrip 10 alev 5 balyoz 1 ayda..gorevlerde falan..kodla beraber
    ve orda ben karaborsadan bahsettim..

Son düzenlenen: 26 Aralık 2017
  13. Nazar değdirmeyin 30 luk toplardan yeni kurtuldum:) umarım bu hızla vudu ve diğer toplardan alıŕizda şu vuduları 5 seviye yaparız:) güçlü gemilere karşı biraz da olsa güçlü savaşırız:) hadi hayirlısı:)

14. !!fehgaf!!

!!fehgaf!! User

belli sürede görevleri yap bir kez vudu topu al diğer sistem vermiyor....top görevi yok sadece 2 gorev......

15. mamı_55

mamı_55 User

Gayet haklı bir konuyu bir o kadar kaba anketle taçlandırmışsınız. Sanırım bir tebriği hak ediyorsunuz. Enayilikle ne alakası var bunun. Parası var alıyor bizi ilgilendirmez bu. Bu şekilde konuşma hakkınız yok. Keşke bahsettiğiniz konunun öneminin farkında olabilseydiniz..

16. !!fehgaf!!

!!fehgaf!! User

sistem para vermeden alınabileceği söyleniyor....ama sistem vermiyor .demeye çalışıyom..parası veren alır doğru.ama vermeden gemisini fullemek isteyen var onlara nasıl çğzum sunulcak bu tartısılıyor....

17. mamı_55

mamı_55 User

Cevabınız bana mı ? Bana ise size birşey demedim anketi oluşturan oyuncuya sitemim. Anket cevaplarını okursanız demek istediğimi anlarsınız..

18. anket cevabını değiştirdiler...

19. Menetli

Menetli Guest

Selâm ,

Değiştirmeyip üslubunuzdan dolayı size ceza mı vermeliydik yoksa ?

Saygılarımla.

20. a.s
    yok yanlış bişey yaptınız demedim..sadce değiştirdiler dedim.
    ceza vermediniz eyw

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.