Toplar hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ~ριяαηα~ tarafından 10 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Toplar hakkında benim 123 vudu topu

7kıyamet baylyozu
    7 alev fırtınası topu
    gerisi 5.seviye 30luk

toplam:277 top
    Collasal %7 hasar
    Top desteği %5 hasar
    3.seviye vudu rahibi

içi topla dolu
    vudu guvertesi(mojo)
    abanoz
    fildişi
    mevcut

herifin birine vudu kıyameti gullesiyle 36bin zor sıkarkene
    adam bana havaiyle 39bin sıkabilior ki şimdi benim
    taşlar ve petim soleyim:

Pet %15 kaçınma 25k can
    taş:%10,5kaçınma 15hasar önleme
    buf %10 hasar önleme

şimdi adam benim sıktığım vudu kıyametini havaiyle geçior ? hayırdır bu adama napacam ben vudu mu fullicem alev fıtınası mı balyozmu nası bişi çözebilen yazar

Son düzenlenen: 10 May 2016
  2. ●ђр●

●ђр● Guest

adama yapabileceğiniz bir şey yok
    vuduları fullemiştir hatta üstüne seviyelendirmiştir hatta 3. seviye yapmıştır belki aralara da balyoz koymuştur. şuan npc lere 70-80 k yı gören çok oyuncu var.
    ayrıca hangi buff sizin hasarınızı %10 önlüyor öyle bir şey yok?

_ђрφттεѓ_§к® bunu beğendi.
  3. pet yem, bufu işte taksamda tınlanmıyor zaten :(

4. Minguinho

Minguinho Guest

Merhabalar,

Vodoo topları bildiğiniz gibi 3.seviyeye yükseltilebiliyor,savunma olarak ise kalelerden Zırhı Gövde geliştirmesi var buna sahip misiniz?

5. 12 tanesi seviye 1 111 seviyesiz 138 5.seviye 30luk

6. ●ђр●

●ђр● Guest

kalelerden zırhlı gövde ve vudu serabınız var mı ?
    ayrıca %5 zırh plakası taşı da kullanabilirsiniz.

7. zırhlı govde seviye 5

8. serb da 5

9. colassal diye feryat eden adam vardı onun akıbeti ne oldu bilmem ama ben collasal çıkardım 1yengece hemde lakin gene az vuruoz :(

10. Minguinho

Minguinho Guest

Savaştığınız gemi muhtemelen son seviyelerde çok iyi bir gemi bu hasarda bir anormallik yok,aksine sizin toplarınızın yetersiz kaldığı görülüyor,toplarınızın önemi çok büyük yeni sistemde.

11. ben %8 isabet tasımı ,%15 kritik tasla değiştirip adam kritik çok sıkarak batırabilirmiyim acaba?

12. ●ђр●

●ђр● Guest

hayır, arada bir denk geldiğinde kritik atışlarınız yaklaşık 2bin artacak diye her atışta 2bin kaybetmek akıl karı değil :)

13. arası olan kazanması adil değil bitürlü sağlam gemi olup rahat gezemedik:(

14. Minguinho

Minguinho Guest

Öncelikle o taş kritik isabet olasılığını değil kritik hasarınızı arttırmakta,ama şahsen ben de o taşı kullanmaktayım.Ama bu sizlerin oyun stratejinize bağlıdır.

15. bokor da zarar zaten 3 ,5 fırtına topu verior gerisi ıvır zıvır :(
    parayla oynanmayan server açında oyanayak dertsiz tasasuz

16. Minguinho

Minguinho Guest

Paranın etkisi olmayan bir oyun olması maalesef mümkün değildir,siz de kendi güç seviyenizdeki oyuncularla kapışın herkesi batırabilmemeniz gerekir bunda bir anormallik yok, 8 senedir oynadığım halde benim de batıramadığım gemiler olabiliyor bunu dert etmeyin :) .

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.