Toplar Hakkında özellikle Bigpatron bakarmısınız

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ***_007JBond_*** tarafından 11 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bigpatron özellikle size soruyorum sizce en iyi top kombinasyonu nasıl olur alev fırtınası balyoz vudu vs ? Bir admin olarak değilde bir oyuncu olarak cevap yazarsanız memnun kalırım çünkü bizden daha tecrübelisiniz bu konularda, teşekkürler.

2. КΞMΛŁ

КΞMΛŁ User

soru bize gelmemiş fakat ben bildiklerimi söyleyeyim belki bi faydası olur öncelikle elinde hangi toplardan kaç adet var ve kaçıncı seviye rahip ona göre bi açıklama daha doğru olur sana desek ki en iyisi alev fırtınası 277 tane koy belki sende 10 tane vardır (bu sadece örnekti) :) o yüzden elindekileri bilmeden yorum yapamam ama hepsinin full olduğunu varsayarsak sadece hesap yapmak yeterli olacaktır
    Alev fırtınası 6 saniyede +10 hasar
    Vudu 7 saniyede +10,+20,+30 hasar (rahibe bağlı olarak)
    Balyoz 9 saniyede +50 hasar (diye biliyorum)
    ortak katları 126 sanırım 126 sn için değerlendirirsek
    alev ile 21 atışta +210 hasar
    Vudu ile 18 atışta +180,+360,+540 hasar (Rahibi hatırlatayım tekrar)
    Kıyamet ile 14 atışta +700 hasar
    Bu şekilde hesaplarsak Kıyametleri yerleştirip yer kaldıysa vuduları ve en son hala yer varsa alev fırtınaları konulmalı
    Son olarak bu hesap kağıt üzerinde bi hesaptır vudu için 7 saniye dedik ama miço,kale gibi eklentiler sayesinde 2.7 saniyede bir sıkıyor alev fırtınası ise 2.1 saniyede bende balyozz olmadığı için hesabı 6-7-9 sn üzerinden yaptım siz balyozun süresi kısaldığında kaça düştüğünü biliyosanız(3.5saniye diye görmüştüm ama emin olup da bu sorumluluğa giremedim) ona göre yapın sonuç değişebilir.

***_007JBond_*** bunu beğendi.
  3. dogru aciklamayi imzamdaki konuda bulabilirsiniz :)

4. bendeki topları yazayım vudu rahibi 3 ilk önce
    140. 1. seviye vudu
    19 alev
    30 balyoz

5. КΞMΛŁ

КΞMΛŁ User

189 adet top varsa zaten her halükarda elit sıkarken bu 3grup da gemide yerini alacak kalan yere de 5.seviye 30luklar :) söz konusu oyuk sıkmak ise zaten bunların hiçbiri olmaz full amiral olur bence :) ama eğer ki etkinliklerde bu sayıları artırırsan _ђрφттεѓ_§к® ın paylaşımını bulup ona göre düzenlemesini yaparsın :) ben bulamadım o yüzden biraz kaçamak cevap verdim

6. signatürümde var bakabilirsiniz imzamda