Topçu Ustası??? acil yardım!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Balistic* tarafından 7 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Balistic*

Balistic* User

merhaba, teklif vermediğim halde hesabıma topçu ustası geçti ve 5000 incim gitti. ardından otomatikman gülle aldı ve 5000 incim daha gitti. 10 bin inci zarara girdim lütfen yardım? topçu ustasını kovmam mı gerekiyor? yoksa hep otomatikman gülle mi alacak??

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Oyun ekranında tamir tuşunuzun solundaki tuşta silah ustası görünmekte onun üzerine tıklayıp kırmızı buton koyarsanız aktif olarak çalışmaz. Ancak birkaç gündür teknik bir hatadan dolayı otomatik gülle almaya devam ediyor. Eğer güllenizi 10bin güllenin altına düşürmezseniz otomatik gülle almaz demek ki gülleyi harcıyorsunuz yenisini alıyormuş. Siz sorun düzelene kadar patlayan gülle sıkmayın nasılsa almayacakmışsınız inciyle, sıkmamış olursunuz aynı hesap.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.