Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ≈ŞДNS≈MΣLΣĞİM≈C¤ tarafından 11 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 200 Küsür 3.seviye vudu topunun yanına hangi topu koysam daha iyi olur ? alev fırtınasımı kıyamet balyozumu birde hangi topla daha fazla kar yaparım. (4.seviye vudu rahibi var )
    Birde top seviyelendirme yeri nezaman acılacak hatamı var yoksa acılma zamanlarımı var

2. Hızlı vurmak istiyorsanız yanına alev topu--daha geç daha fazla sıkmak istyiorsanız balyoz topu koyabilirsiniz.
    Top seviyelendirme açıldığında forumda resmi duyuru oluyor forumu takipte kalın.

3. hızlı vurmak geç vurmak olayını biliyorum kardeşim :) benim sorduğum hangi top benim için daha iyi olur hangisiyle daha etkili savaşıp kasılırım diye sordum

4. Kasılmak için vudu alev az birazda balyoz tak hasarı ve süreyi dengele savaşmak içinde balyoz agırlıklı yine alev olsunki süreyle + hasarı koruyabilesin.

5. şahsi düşüncemi söyliyim

Eğer bireysel kasılıyorsan yanına kıyamet balyozu fulle süreye bakma yapıştır
    Eğer darbesi fazla olan bir npc mevcutsa ve eğer grup şeklinde kasılıyorsan yanına alevi fulle yapıştır
    Savaşıyorsan kalabalıkda ikisini karışık yap 20 balyoz bırakacksan 40 da alev bırak 1x2 şeklinde alev balyozun iki katı yap
    Vs atıcaksan eğer alev ağırlıklı olsn süreni düşür gitsn ha yok uğraşaam dersen benim gibi yap 3 ünü güzel harmanla süre fazla artmasın oyun standardında kalsn devam et gitsin :)

6. ama şöyle bişey var kıyamet + alev fırtınasının karışımı = vudu topu gibi oluyor öyle yapcağıma vudu topunu 4 lvl yapıp fullesem daha mantıklı olmazmı 4.seviye vudu rahibiyle

Son düzenlenen: 11 Ekim 2016
  7. balyozun seviyesine bağlı 3. seviye balyozun varsa orantılasan 120+10/2 65 vuruş gücü eder vudu full 4 ise 30+16 46 vuruş gücü yani balyoz mantıklı ancak balyoz seviyesiz ise 75+10/2 42,5 vuruş gücü yani dediginizden kötü her seviye için farklı seviye 1 balyoz ise 90+10/2 50 vuruş gücü seviye 1 balyozda yine vudu seviye 4 den iyi konumda

8. anladım saol yardım için