Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve georgeanson tarafından 3 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. sa
    seafight plusa 60lık top gelmiş. sizce full 60lık mı yapayım gemiyi yoksa biraz bekleyip vudu topları satışa sunulduğunda full vudu mu? çok şükür maddi yönden ikisi de beni etkilemeyecek durumda o yüzden maddiyatından ziyade güç kısmında bana öneride bulunursanız çok daha iyi olur. teşekkür ederim

2. maddi sıkıntı yoksa hem full amiral al kasılırsın hemde full vudu al 30luğa gerek yok

3. SOEC

SOEC User

Eğer yanında 3.seviye vudu rahibini de elde edebileceğinizi düşünüyorsanız tabiki de vudu topu. Fakat 3. seviye vudu rahibi olmadan vudu topunun fazla bir özelliği kalmıyor.

4. aynen vuduyla beraber rahipte al

5. tamamdır o zaman beklemek en doğrusu. iyi oyunlar. teşekkür ederim

6. rahipin yoksa ve vıpligin süreside baya uzunsa mesala 300 gün vıplık var sandık ac ilk rahipte örnek 4*3 seviye vudu bu vıpligin kadar olucak. faydalı bilgiler lütfen begenin :)

7. para sıkıntın yoksa şimdi 60lık ları fulle .vudu çıkınca da onları fullersin

8. para sıkıntısı yok derken ikiisini de alabilecek gücüm var anlamında dedim. ayrı ayrı ikisini de alacak kadar da zengin değilim maalesef. bi yere kadar var para :D

9. vudu rahibinin vip le alakası yok en azından bende öyle :)

10. КΞMΛŁ

КΞMΛŁ User

oyukla fazla vurabilmek adına amiralleri kesinlikle fulle derim +2 oyuk cephane bonusu var 277 topta 550 kasar fazla vurur :) elit cephane için ise şu hesabı yap 30luk toplar kritik isabeti ve kritik isabet şansını %10 artıracak elit gülle ile hasarı da 5 artıracak 1 adet 30luk topu 5.seviyeye kadar getirmek 30 kristal ister 30 kristal sonucunda %20 kritik hasar %20 kritik isabet şansı ve 10 elit cephane hasarın olacak (277*30 adet kristali aklında tut) bu da vudu topuna denk geliyo ama eğer ki 2. veya 3.seviye rahibin varsa vududa elit hasarın 2.seviyede 20 3.seviye rahipte 30 olacak 30luğun bir adım önüne geçer dedikleri gibi rahibin olacaksa (ki 2.seviye rahibi alabilirsin inci ile 3.yü sandıktan çıkarman gerekecek) hiç düşünmeden vudu topu al 30luk hem uğraştıracak (8k kadar kristal demek bence uğraştırır) hem de son halinde bile anca 1.seviye rahibi olan vudulara eş olacak bilmem açıklamam anlaşılır oldu mu :)

11. bu yeni cıktı rahip yoksa sandık ac vıplıgın kadar olucak gidipte 180 günlük rahipe 180 lira verme

12. bende vipde var rahipde şu anda ama rahip in süresi vipden çok düşük neden eşitlenmedi bi admin cevap verebilirmi