Top Yuvası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Swedyboy tarafından 5 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Swedyboy

Swedyboy User

Arkadaşlar ben oyunu bırakmıştım geri başladım, bende elit 10 tane güverte vardı ancak bu güverte sistemi kalkıp yeni sistem gelmiş, yeni sistem ile benim "top yuvam " 205 olmuş ve 30 tane daha yuva inci ile açabiliyorum. kalelerde genişletme yeri almadım, bir hata olabilir mi bana az gibi geldi maximum 297 ye çıkıyormuş..

205 bende var + 30 açıyorum, 12 de kale desen, 247 yapıyor geri kalanı?

2. mojo güverte (+10), abanoz güverte (+10), fildişi güverte (+10) kristal nimeti (+10) kraliyet nimeti (+10).......... 5x10+(247)= 297

3. Swedyboy

Swedyboy User

teşekkürler kardeşim, diğer saydığın güverteler özel haritalardan filan mı alıyorsun ?

4. OxyGeN

OxyGeN User

fildişi abanoz satılıyor(para ile) mojo güverte aruba kazanından çıkıyor.

5. Swedyboy

Swedyboy User

teşekürler ,bide fildişi ve abanoz ne kadar bilgin var mı

6. OxyGeN

OxyGeN User

ana sayfadan>pazar yeri> seafight plus tıkla orada satın ala tıklayıp görebilirsin.

7. fildişi süresiz sende kalıyor fiyat 35 tl felan idi en son, abanoz güverte eğer vipliğin yoksa 3 ay viplik varsa vip bitene kadar kalıyor fiyatı 35 tl idi en son, mojo güvertesi aruba kazanından çıkıyor, kristal nimeti yengeç haritası (halk ağzında özel harita) büyük ödülüdür kristal nimeti çıkma olasılığı vardır ayrıca kristal nimetini az bir şans olsa bile sandıklardan da çıkartabilirsin (etkinlik sandığı değil), kraliyet nimeti ise bokor çekilişinin büyük ödülüdür.

8. Swedyboy

Swedyboy User

çok sağolun. arkadaşlar.

9. Mühim değil.

10. OxyGeN

OxyGeN User

rica ederim .

11. .Predator.

.Predator. Guest

Cevaplar için teşekkürler. konu kapanmıştır.

乂گĭ¥дĦ=ĭИcĭ乂 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.