Top Yeri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ~RETORİK~ tarafından 31 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ~RETORİK~

~RETORİK~ User

Bu 20 level üstünde taktığımız top yerleri 20 level altında takılmaya devam edicekse silin 20 level üstü haritaları yada alt haritalardaki top yerlerini kaldırın küçük gemilere haksızlık oluyor

2. ΛŁΞЯК

ΛŁΞЯК User

amaç zaten oyuncuları yukarı lvl lere çıkarmak, 4-5 yıl ışık gemisi olanlar var kasılmak için lvl sınav yapmıyorlar. bu açıdan düşünürsen yüksek lvl olanlarada haksızlık.

3. Niye haksızlık çıkmasaydı çıkıyosada seafight daha fazla şey veriyor aslan haritası etk npcleri yukarı atıyor vs. vs.

30 top yeri konusu iyi oldu ama yukarı çıkana haksızlık yok, altta yeni başlayana var oyukla inip adamları kesiyor puan yapıyor

Şu niko var aga filosundan hele onu ne zaman görsem oyukla adam kesme peşinde oyunu bilmeyenler için en azında. 5lvl ve altına takılmaması lazım

4. *HHC*

*HHC* User

20 lvl üstü adam oyukla savaşmaz rahat ol kardeş ışık yapmayın sizde 21 yapın alın 30 topunuzu

Hyper-Cube bunu beğendi.
  5. Hyper-Cube

Hyper-Cube User

beyler korsan oyunu olduğunun farkındasınız herhalde oyukla keser zincirliyle keser keserde keser, adamlar size demedimi en yüksek leveller her zaman artık en karlıları olucak diye dediler bırakın artık ışığı 5 leveli az ilerleyin illaki batırılıcaksınız korka korka nereye kadar

6. ΛŁΞЯК

ΛŁΞЯК User

21 lvl üstü oyuncu 1-5 level oyuncuyu batırsa işine yaramaz. puan vermiyor çünki. gelelim yukarıdaki npc olayına. Yukarıdaki npc aşağıdaki gibi 500 - 2000 vurmuyor vurdumu 30.000 - 50.000 arası vuruyor,

diyelim top olayı kalktı, hadi olmaz ya neyse. farzedelim.
    npc vuracak 30.000 ben ona vurucam 35.000
    santa bana vuruyor atıyorum 275 ben vuruyorum elitle 60.000
    savaşçı npc si bana vuruyor 25.000 ben ona vuruyorum 30 top da içinde 55.000

ne anlamı kaldı bu işin? sırf 1.500.000 altın almak için bir npc kes sonra tamir bas. işin içinden çıkılmaz. isteyen kişi top koyar isteyen kişi tahta kiriş, her haritadaki npc aynı vuracak diye bir kaide yok. her npc nin bize sıktığı aynı olacak söz konusu değil.

yani seafight'ın da bir bildiği var, oyun kuralları için en uygunu bu. herkese iyi oyunlar.

7. kardeşin değilim 1
    2.cisi beni yalancılıkla itham etme
    3.mesajı okursan ki okumadığın icin anlamadığını dusunuyorum ben top olayındn rhtsız deilim olması gereken o
    ve son olarak ınanmıyosn ın gozlem yap mazot yakmıyorsun sonuçta

sen cok cabuk unutmusun o ozelligin kısıtlıda olsa kullanıldığını bence bir düşün eskiden nasıl kullanıldığını o ozellğin

oyukla kesilen adam yukarı cıksa nolcak top yerleri bile acık deil ne ısıkta kasılabiliyor yeni başlayan ne norml haritada anca 5lvl kalıp 1lerde pır toplayabiliyor.
    alın size bir oyunu yaşayan daha...

8. İyi güzel diyorsun da level arttırırsın 21 olursun ama gelişemezsin. Bu oyunda 2 güne hızlıca gelişemiyorsun maddi durumun yoksa. Emek yapıyorsan 2 yıldan fazla ışıkta kasılman lazım. Yetenekler için kristalleri inciyle almak zorundasın, kaleleri geliştirmenin inciyle olduğunu söylememe gerek var mı? Biliyorsundur diye düşünüyorum. Top yerlerini inciyle geliştiriyorsun ve daha nicesi. Maddi yönden zayıf olan kişi ışık haritasında geliştirecek tabii ki de kendisini haklı olarak çünkü tek yapacağı şey o. Gemin gelişmeden 21 ve üstü haritalarda hiç bir şey yapamazsın olduğun yerde sayıp sayıp durursun.

Ayrıca oyukla kasan çok kişi biliyorum yapmaz etmen demen çok gereksiz olmuş. Sen yapmazsın (belki) ama başkaları yapıyor.

NightWish66 ve ***Y.A.T.T.A.R.A*** bunu beğendi.
  9. ΛŁΞЯК

ΛŁΞЯК User

bunu yazan oyuncu sanırım cevabını fazlasıyla almıştır.
    gelelim diğer arkadaşların yazdıklarına. tabi haklı olduğunuz konular var. fakat şu bir gerçek oyun yaklışık 9 yılı geçti. bu zamanda çok şeyler değişti. Oyunda leveller artmasaydı inanıyorum çoğu kişi yine 15 lvl lerin altındaydı. 9 yılı aşkındır bir oyunda level atlamayıp ışık için can atıp kasılıp sonra yüksek levllerde açılan toplara karşı çıkanlar için söylüyorum şapkanızı önünüze koyup düşünmenizi tavsiye ederim. sayın mod. arkadaşım bence bu gereksiz bir konu kilitlenmesini rica ederim. iyi oyunlar.

10. Koman

Koman User

Burası tartışma yeri değil soruların cevap bulacağı yerdir. Lütfen forumu gerekli şekilde kullanınız.Konu kilitlenmiştir.

Saygılarımla.

Son düzenlenen: 1 Ağustos 2017
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.