Top Yeri Otomatik Değişme Sorunu Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Sağlam tarafından 14 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sağlam

Sağlam User

merhaba
    gemimde sürekli top yeri kendi kendine değişim yapıyor ve biz bu durumdan aşırı derecede rahatsız oluyoruz ve oyunumuzu da etkılıyor bu oyunda normalde en büyük etken top sayısıdır fakat ben bunu supporta bildiri yaptığımda bana dönüş yapılan bazı hesaplarda bu durum mevcut sorunun giderilmesi ne zaman olabilir bilemiyoruz sorunlar sırası ile gideriliyor diyorlar sizce bu konu da ne sizce bu konu bu oyunda giderilmesi için sıraya mı konulması gerekiyor tüm oyuncular yok diye bu oyunda güç olarak en büyük etken top sayısıdır bu sorunun derhal çözülmesi gerekiyor ve aynı zamanda bu durum uzun süredir mevcut değişikli yok sizce daha ne kadar sıra beklenmesi veya düzeltilmesi için ne kadar süre beklenmemiz gerekiyor

2. Sağlam

Sağlam User

ve şunuda eklemek isterim araştırdım forumda nerden baksanız 6 aydan beri arkadaşlar bildirisini yapmış ve sonuç alamamış hala aynı durumda sorun sıra beklemek sorunun giderilmesi için böyle bir olasılık olamaz nasıl bir sorun sırası var 6 aydır çözüm yapılamamış?

3. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Şirketimiz bu tür konuları, yani sıralaması ya da tarihi ile alâkalı bilgileri bizler ile paylaşmaz. Bizler geri bildirim yaparız. Konuyu sizin için tekrardan rapor edeceğim.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.