top takası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Ø.Ø~คг๓ค๔ค[αк¢]~Ø.Ø tarafından 13 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. sayin adminler full olan oyuncuların elinde gemiye alamadıkları fazladan 25 lik toparl yada 27,5 luk topları kendi arkadaş listesindeki kişilere vere bilse güzel olrudu bölece bizde top sıkıntısı çekmezdik :)

2. -metales-

-metales- User

keşke yapılsa ama oyuncuların çaba ve para harcamadan gelişmelerine imkan vereceklerini sanmam.. güzel bir hayal olur sadece.

erdiko bunu beğendi.
  3. olsaydı iyi olurdu onkal için pek sorun olcagını sanmam amcam oglunda top gereginden falaza aktarırdı bana :D

4. bu şey imkansız beleşe gönderme olmaz yani

5. Öyle birşey Olsaydı Herkez Herkesin Gemisindeki TOpları CAlardı sıkıntılı bi iş

XanTier bunu beğendi.
  6. ben öle demiyorum hem nasıl çalsın ki adam vermedikten sonra.sen adma diycen top aktarma yap fazladan topu o sana yoluycak sen kendin alamıyosun.tanıdık olan yapar zaten birbirine

7. |CPT|OP

|CPT|OP User

İyi olurdu mesela eski çarında toplar full eklerdin yeni çarına topları iyi olurdu. :D

8. Tragula

Tragula User

Hesap çalınmaları şikayetinden sonra elit top satma bile kapatıldı böyle bir şey imkansız oyunun zevki kalmaz herkez birbirine top atar.alt hesap açarsın ona 1 top veriyor öyle 200 tane çar açsan 200 25 lik top mantıksız bir şey olmaz yani

XanTier bunu beğendi.
  9. Dogru noktaya degindin

10. ATMACA_56

ATMACA_56 User

sınır konsun 5 levelden yuksek olmalı kim uğraşacak 200 gemiyle ama yinede imkansız bir şey millet top katladı zamanında gemilerde 1000 2000 amirali olan var tar her gemiye fuller

11. konu tam olarak anlaşılmadımı bilmiyom bu toplar bedavaya mı geliyo ful olan adam kendi gemisindekini arkadaşına atsın yan gemisine atan ollur dogru ama oda sonuçta teklfile alıncak bence iyi olur level konması gerekirsede 10 lvl üstü olur ben fikrimi söledim adminlere kalmış

12. çal
    çalma gibi bi durum olmazdı kardeş sen kendin atacaksın topu bunun onayıda e-mail adresine gelsin gerekrse.

|CPT|OP bunu beğendi.
  13. |CPT|OP

|CPT|OP User

Doğru Diyon kardeş

14. Brutal28

Brutal28 User

kardeş top koruma diye bişeyde eklenebilir extra olarak mesela belli topları şifren ile korumaya alırsın o tap daha hiç çıkmaz dierlerini verirsin alt gemiye

|CPT|OP bunu beğendi.