Top Süresi Ve Özellikleri Hakkında

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve eceabatlı17 tarafından 20 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. top çıkarmak yerine toplara özellik katılsa süper olur süre hasar tp ep gbi ?top çıkarmak yerine toplara özellik katılsa süper olur süre hasar tp ep gbi ?

2. Emeğe ile olacaksa mantıklı yapılabilir. destekliyorum

paraya dayalı olacak ise zaten gereksiz yeniliğe gerek yoktur. her yenilikte daha fazla para harcatıyor insanlara, yeniliklere ulaşamayan insanlar oyunu bırakıyor. tam her şeyi fülledim aldım diyen insan bir yenilik geliyor ardından değersizleşiyor gemiler. bu sebepten ötürü biraz durup yenilik çıkarmaması lazım oyunun..

eski seafight daha iyi idi. emek ve çaba ile bir şekilde diğer oyuncuları yakalaman mümkün idi.

3. Bu yeni top çok büyük hata adıda çok kötü

4. Artık nadir para harcıyorum:))

5. ozican2525

ozican2525 User

Bir şey sormak istiyorum.Buradaki konuda vudu toplarım full oldu diye sevinirken şuan neden yeni çıkan topu kötülüyor ve o kadar para harcadım diyorsunuz.Bence yeni top kaç sene sonra çıkan emek ile alınabilicek ve geride kalan oyuncuları az çok oyun içine çekebilen bir top.Acı ile arasındaki en büyük fark acının hepsi takıldığında oluşan elit cephane bonusu.Yeni topu bu kadar kötülemenizi bir türlü anlayamıyorum.

6. Bende aynı fikirdeyim kardeşim ve çok iyi yakalamışsın ipek gülrengiyi :D

7. bu ssenenin thug life'ı kardeşim tebrikler :D:D bunun gibi kişiler herhalde çektiği pazar indirimini çok büyük olarak görüp oyuna çok para harcadım diyor :D

8. baba34_foo

baba34_foo User

vudu topunu geçtim balyozu full gemilerle bile farkımız çok açılmıştı hiçbir şekilde dengeli savaş olmuyor ve oyunun rekabetçiliği kaybolmuştu. Uzun yıllardır oyunun yaptığı en iyi iş dünya yaran topu ama bunun planlamasını açıklamaları gerekiyor bokorun en büyük ödülü bu top olacaksa gelecekte bu topun ne olacağını bilmeliyiz

9. tabi gruba girip bugla 350 400 tane kastın :d

10. baba34_foo

baba34_foo User

http://prntscr.com/pebve9 ne bug kullandım nede o topları o topun gücü acı verici 3 le kafa kafaya bana yaramıyor

11. baba34_foo

baba34_foo User

o yüzden tanımıyorsan etmiyorsan BOŞ YAPMA!

12. Selam,

Konu amacından çıkıp tartışma ortamına döndüğü için kilitlenmiştir.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.