top sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 12 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba 14954547 ID
    gemimde 30 vudu topu 10 doomhammer topu ve 247 adet 5. seviye 30luk top var . fildişi abanoz vudu güverte nimet. top sayım toplamda 277 .%7 yengec haritası hasarı ve bir cok hasar yetenek full kale full hasar ile alakalı yapacak bir şey yok. yanlız etkinlik npclerine 87.600 vurmaktayım. toplarımı cıkardım amiraller ile değiştirdim. 267 amiral topu ve 10 doom hammer top ile 86326 aradaki fark 1.300 lütfen bu hatayı iletiniz. bu yazdıgım %10 isabet peti ve şarapnel yağmuru actıgımda sabit vurusumdur. 30 luk toplarım yeterli vurmamaktadır. gemimde toplarımın hatalı oldugunu düşünüyorum.
    diğer bir sorun 5.seviye 30 luk toplar %20 kritik şanş ve %20 daha fazla kritik yazıyor ama amiral topları daha fazla kritik vuruyor daha fazla atış yapıyorum. bu yazdıklarım elit gülle için. hesabımda 30 luk toplar tam olarak çalışmadığı kanaatindeyim belkide oyunda genel bir hata var benim gibi toplarında sorun olan arkadaşlar varsa yazsın.

2. GÖLGE

GÖLGE User

bende 2 saat önce amiral toplarımın tamamını 30 luga çevirdim ancak kritik isabet ve kritik hasarımda artış olması gerekirken düşüş oldu bende meraklar içerisindeyim

3. elit gülle ile 30 luk fazla vurması gerekir supporta yaz direk

4. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

supporta yaziniz.

●●cuяcuηα●● bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.