Top Piri

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve pıratesofthecaribbean tarafından 6 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. iyi günler.50 tane kıyamet balyozu üretme şansım var.(alev fırtınası topu parçalayıp üreteceğim).gemimde vudu topu mevcut 50 tane kadar seviyeli seviyesiz karışık.bunların yerine alevleri parçalayıp mı koyayım yoksa tahrip verici top tarifi kasıp ta onumu koysam yerine bi akıl verirseniz sevinirim.

kıyamet atış süresi çok yüksek olduğu için kararsız kaldım

atış sürem 3 sn.

not:16 alev fırtınası karışık seviyede
    19 acı verici seviyesiz
    98 tahrip edeci seviyesiz
    70 kıyamet balyozu seviyesiz
    139 dünya yaran seviyesiz
    42 vudu topu karışık sevyede

toplam 384 top yeri mevcut

Son düzenlenen: 6 Haziran 2020
  2. fetih_1453

fetih_1453 User

parçalıcana hepsini seviyelendir

pıratesofthecaribbean bunu beğendi.
  3. EmreGuns

EmreGuns User

selam fazlalık topun yoksa hıc ugrasma parcalamaya veya sevıyelendırmeye

4. eynelis**

eynelis** User

dünya yaran yapmaya uğraş balyoz değerli değil alev, balyozdan daha değerli. Aktif olarak oynarsan önümüzde ki sezonun ilk ayından sonra (Tahminen Eylül sonu Ekim başında ) tamamlarsın.

5. fazlalık ne kadar alevin varsa kıyamet balyoz vb toplara dönüştür.Çünkü etkinliklerde kar elde etmen için vuruş hızına değil hasara ihtiyacın olacak.Bütün kıyamet balyoz vb tarifleri yaptıktan sonra da fazlalık kalanları seviyelendir.Hiçbirşekilde doldurma süresine takılma çünkü sen kasılan orta - alt seviyede bir gemisin.

6. 160 adet şuan seviyesiz alev var.parçalayıp kıyamet yapsam sonra dünya yaran kastığımda balyozun yerine koyucam bu sefer balyozlar boşta kalmış olacak.alevin seviyelisi (+) olursa benim için onu yapmakta mantıklı gibi geldi yorumlara bakınca

7. ilk olarak senin gibi düşündüm hocam bende.benim için hasar önemli ilk olarak napayım.balyozu felan seviyelendirmek mantıklı değildir heralde artık

Gürteltier bunu beğendi.
  8. yani şöyle elinde yeterince top varsa balyozları güçlendirmek +15 hasar arttıyor ve 0.1 saniye vuruş hızı azaltıyor.100 tane balyoz u 1. seviye yapsan 1.5k hasarın artıcak.Yani 1.5k fazladan hasar vurmuş gibi kar ediceksin.Senin sadece giydiğin degil elinde bulunan fazlalık topları da yazman lazım.Kesinlikle bu aşamada alev kullanma.ama 30 kiloluk 5.sev mi alev mi tabikide alev.Alev mi başka elit top mu tabikide başka elit top.Acı verici balyoz odaklan dünya yaranı zaten yapıcaskın.sezon sandıklarını bekleterek aç aceleci olup mantıksızlık yapma senin burda alıcagın 10 tane dünya yaran bile sana 1 2 k hasar olarak yansır.ki o da 10m cephanede +10 bin felan inci demek belki de daha fazla.

9. kullanmadığım vudu topları var işte onlarda seviyesiz.seviyelendirmekte mantıksız gibi bana göre.alevleri parçaladım balyoz yaptım mantıklı geldi.sanırım alevleri seviyelendirmek en son iş olacak.top kastıkça topları seviyelendireyim ben vuruşum artar hiç olmazsa

Gürteltier bunu beğendi.
  10. aynen oluşturabilecegin top yoksa alevleri sv bas ama sezondan tarif alabileceksen alev toplarını beklet.