Top paketleri ucuzlasın!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve çıʟɢıп.нαмƨı tarafından 21 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İnsaf be seafight oyuna yeni başladık herşey para hadi parayıda anladık o fiyatlar ne doğum günü böylemi kutlanır oyında az zevk ve heyecan bırakın.fiyatlar çok pahalı parası olan alsın kardeşim sus diyorsanız o ayrı 5 on kişinin almasıyla yetinecekseniz o ayrı fiyatları ucuz yapın sürümden kazanın hrm siz hem bşz sevinelim.Top paketlerinin fiyatını görünce sanki viyanayı kuşatacak gibi hissettim kendimi altın tozumu var içinde sanal bir öğe o kadar pahalı olmamalı gerçi ucuz bi ürününüzde yok ama neyse...acil uygun paketler gelmesni yeniden başlayan bi hamsi olarak istiyorum..

2. yılladır söylüyoruz yapacak bir sey yok. ana sayfada yeşimin gizemi adlı ucuz paketler den al

3. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

İllaki kıyamet balyozu topu yada alev fırtınası topu almak zorunda değilsiniz ki, fiyatı pahalı geliyor ise daha uygun olan vudu toplarına yönelin. Sonuçta kimse sizi zorlamıyor en pahalı olan paketleri alın diye.

İyi Oyunlar.

4. Bende biliyorum diğerlerini almayı.bura yazmamızdaki amaç siz türk yetkililer aracılığı ile isteklerimizi karşıya iletmek.ama siz almanlardan önce bize kilit vuruyorsunuz siz vurursanız almanlar bizi öldürür.bana böyle bi cevap veresiye kadar almanlara bizimkiler daha uygun paketler istiyo deseydiniz belki birşeyler değişirde ama nerde

5. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Önerinizi raporlarımız arasına ekliyorum, ancak bu konuda son söz oyun yapımcılarımızındır.

İyi Oyunlar.

çıʟɢıп.нαмƨı bunu beğendi.
  6. Teşekkürler isteğimiz gerçekleşmesede siz ruhumuzu okşayın bak şimdi ilgilendin çok mutlu oldum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.