top krıstallendirme ve kale günü

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve R€GLΛN.İÐØ tarafından 25 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Artık biz istemekten bıktık siz çıkartmamakta ısrarcısınız şu toplarımızı kristallendirmek istiyoruz artık kalelerimizi fullmek istiyoruz bunu çıkartmamaktaki amaç nedir onemli olan oyuncuların memnuniyeti değilmidir bu oyunda artık çıksın şu etkinlikler oyuncularda daha zevkli oyun oynasın kaç kere konu açıldı burada zamanı gelince çıkar dıyosunuz 1 ayı geçti çıkmadı daha ne zaman cıkacak ona göre soyleyın bizde oyunumuzu ona göre oynayalım zira böyle oynamak hiç güzel olmuyor ona göre girelim oyuna...

2. aynen katılıyorum beklemekten bıktım artık. inci birikiyor yeni bir etkinlik çıkıyor ruh için harcıyorum incileri. özel günler çıksa onları yapıp kurtulacam sonra istediğim gibi katılırdım etkinliğe.incileri sıfırlayana kadar ruh kasardım. şimdi böyle olmuyor. lütfen artık oyuncuların istekleri biraz dikkate alınsın.