top kristallendirme mi yetenek mi?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ●▒вєуℓєявєуι™[İeK]▒● tarafından 28 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. arkadaşlar 50 tane 60 lık topum var bazıları 4. seviye bazıları 1. seviye (çoğu 1. seviye) sizce bunları 5. seviye mi yapayım yoksa 28 yeteneğim var 29 yetenek mi yapayım yardımlarınızı bekliyorum yani eğer bunları 5. seviye yapsam vuruşum ne kadar artar. lütfen tecrübeli arkadaşlar cevap versin.

2. hpotter senden özellikle fikirlerini bekliyorum :D :D

3. Bence skil yap çünkü ;
    Level 5 60lık top kritik vurmanı sağlar ve 29 skilken savaşmanın pek anlamı yok :)

4. toplarını kristallendir yeteneği her zaman yaparsın ama kristallendirme her zaman yapamazsın

5. yetenek :D o kadar kristali verip pişman olursun

6. hocam level 5 top vuruşu da arttırır. ama işte ne kadar arttıracağını soruyorum. dediğin de doğru menzil falan olmadan savaşılmıuyor :)

7. vuruşta çok bişey farketmez diyosun :?

8. adamlar 250 tanesini kullanıyor dostum sen bunun 5te birini yapacaksın, artan birkaç bin vuruşun da 5de 1i kadar olacak. oysaki yeteneğin eksikken manasız yani.

9. anladım yeteneğe verdim zaten :) sence şu an menzili açayımmı yoksa npc vurşunuda 5 leyip öylemi açayım

10. 31 olduysa yeteneklerin etkinlik geçsin 2 güne açarsın bi dur :D kronos rhea sıkarsın

11. 3 günde 400-500 kristal zor kasıyorum :S

12. daha ne istiyorsun :D

13. erdiko

erdiko User

balayın sunu ya :) afedersin o kadar kasıyon allahtan belenımı istiyon :) 65 yaparsın 2 aya sen