top koyamıyorum

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve C*KAFKASTÜRK tarafından 24 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. top yerleştiremiyorum atış almıyorum tamir yapmıyorum attığım topları geri çekiyor

2. 181/41911573

3. düzeltin şunu

4. foruma yazman bir seyi degistirmez. forum sadece fikir alisverisi ve bazi konularda bilgi edinmek içindir. oyunla ilgili bir sorunun varsa supporta yaz ( emir verir gibi söyledim çünkü sende oyle söylemişsin) biraz daha kibar olmalisin.

5. senin başına gelirse ozaman görürüm seni kardeş hadi iyi oyunlar sana.

6. yeni ön ayar açtım düzeldi kendi işimizi kendimiz hallediyoz işe bak başka birinde olursa bu sorun bunu uygulasın

7. benim basima ne sorunlar geldi en ufak bir fikrin bile olamaz, o sorunlarin hic birini de böyle öfkeli bir sekilde foruma yansitmadi, ya kendim çözdüm ya da supportan yardim aldim. Hem bir sorunu kimseye muhtaç olmadan kendi basina çözmek kadar güzel bir sey oldugunuda sanmiyorum. hadi iyi oyunlar

8. 7senelik oyuncuyum okadar çok sorunlar gördüm merak etme sen sorunla karşılaşınca sinirleniyorum doğal birşey sorunu çözdüm zaten hadi iyi oyunlar

9. Kuantum

Kuantum Guest

Lütfen forumdaki yazılara üsluplara dikkat edelim. Sorun çözüldüğü için konu kapatıldı.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.