top hasarı sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ●ΛSΤΣЯİΛS● tarafından 1 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sız admınlerın bılmıs oldugu halde dıkkate almadıgı kendı hatalarınınn ceremesını bız oyuncuların cekmıs oldugu bır sorunu acıyorum sızce ıcınde vudu guvertesı abanoz fıl dısı vudurahıbı 56 yetenek top hasar tası 14 butun topları sevıye 5 30 gemımı npc ye daha fazla vurur yoksa 16 top hasarlı fıldısı abanoz mojo guvertesı ustune kralıyet nımeylı 56 yeteneklı 30 vudu toplu gerısı sevıye 5 30luk vudu rahıplı ustune gemımı daha cok vurur ılk once bunun bı cevabını verın 2. olarak sızler oyunu duzeltmek ıcın ugarasıyoruz dıyorsunuzda pekı bu duzenleme neden her zaman hep hatalı oluyor ve sızlerın yaptıkları hataların cerremesını bız oyuncular cekıyoruz 3.bu benım sızlere 3. yazısım sorunumu dıle getırıyorum ve sızler sorunu tam olaradak anlamadan bana gerı alakasız bır cevap verıyorsunuz lutfen yazıan soruları ve sorunları ılk once dıkkatlıce okuyunuz.
    sızlerden ıstegın yaptıgınız hatayı duzeltın lutfen egerkı duzeltemıyorsanız oyuna komple reset atın eskı halıne gerı gelsın benım gemım sızlerın yaptıgı bu duzenlemeden sonra bu hale geldı yapmıs oldugunuz hatayı duzeltın ıstersenız de gırın gemımı ınceleyın farkı goreceksınız

yanlızgezen2 ve Seven bunu beğendi.
  2. Seven

Seven User

konu güncel..........

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Bence ilk olarak şu hile ile çoğaltma yaptığınız ancak bir şekilde halen hesabınızda duran topları çekerek başlayalım. Oyunun yaptığı hatayı siz kullanmaya devam edip kazanç sağlarken başka oyuncular bunun ceremesini çekmesin değilmi?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.