top hasarı hatası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ♥AloneWolf™♥ tarafından 22 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. iyi günler ben %13 olan top hasarı talını geliştirip %14 yaptım ama mesela oyuk gulleyle 9788 vuruyordum taşı geliştirdikten sonra 9849 vurmaya başladı. Hesaplarıma göre 9886 vurması gerekiyordu bu hatayı düzeltir misiniz acaba ?

2. ufak bir fark gibi gelebilir ama etkinlikler de falan etkinlik gülleleri sıkarken fark büyüyor .

3. yumi

yumi User

hesapladığım kadarıyla siz 9788 in üstüne direk %1 koymuşsunuz. ancak hesap öyle değil öyle olsa çok çok fazla vuruşlar olur. (9788 x 1,01 sizin yaptığınız).önce 9788 den önceki toplam hasar(gemi+barutluk+yetenek+bonus harita) vuruşunuzu düşürüp daha sonra o hasar vuruşunuxa 1 ekleyip öyle hesaplayın.

4. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

taslarda herhangi bir sorun yoktur eger hata oldugunu dusunuyorsaniz supporta yaziniz.

Beylerbeyi bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.