Top geliştirmeler düzeltilsin(çok önemli)

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 17 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

top geliştirme 1:1 olsun kristal ile geliştirelim

1. evet

93,9%
  2. hayır

4,1%
  3. kararsız

6,1%
Birden fazla oy kullanılabilir.
  1. bildiginiz gibi karaborsada vudu kıyamet ve alevfırtınası topu geliştirmeler var ançak;
    3 top veriyorsun 2 top alıyorsun. sadece kristal istese daha iyiydi. evet belkide boş yer acılıyor ama 3 topun gücünü geliştirilmiş 2 top karşılamıyor. seviye 1 yapılan toplar ilerde 3 top a karşı 2 top vereçek ve seviye 2 yapacagız. şöyleki;
    5. seviye 2 vudu topu için
    4.seviye 3 vudu topu lazım
    3. seviye 4.5
    2. seviye 6.16666
    1. seviye 9.53333
    0.seviye 12.511 tane vudu topu lazım. 297 /2= 148.5 adet vudu topunu 12.511ile carptıgımızda geleçekte bizi ne kötü durumların beklediğini biliniz. düz hesap 1858 tane top lazım. bu güncelleme düzeltilmeli ve kristal karşılğında topları geliştirmek herkes için daha sağlıklıdır. 30 adet vudu topu veren 105 liralık özgürlük paketinden 62 tane alınması lazım. 105x62=6510 lira yapar. diğer paketlerden alırsanız daha ucuza kapatabilirsiniz. karar sizin. madem oyuncuların geri dönüşlerine göre yapılıyorsa şikayetler artmalı. destekleriniz bekliyorum arkadaşlar. 1 ay boyunca şikayetlerimizi yazalım. düzelmesse birdaha.

2. Destekliyorum bence şimdi seviye 2 yapıyoruz desek iyi tamamda ileride 2 tane topu seviye 5 yaparken seviye 1 yaparken 1 top seviye 2 de 1 top seviye 3 de 1 top seviye 4 de 1 top seviye 5 te 1 top yani 5 top çöpe gidecek sadece 2 top yapmak için. birde 297 top yaptıgımızı düşünelim :)

NameLessPirates bunu beğendi.
  3. Bende katılıyorum daha yeni yeni 1. Seviye yapmaya başlamışken 2 .ci seviye nedir arkadaş :)

4. yani bu kadarda olmaz gerçekten bu kadarıda olmaz yani oyunu seviyoruz ama soğutmayın işte adam gibi güncelleme yapın

5. Gldn-Glry

Gldn-Glry User

6. bunun yerine kristal paketi satılsa daha iyi hem siz hem biz kazanırız sürüm diye bir mantık bigpointin bünyesinde yok galiba