Top Doldurma Süresi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve DELGADO* tarafından 3 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DELGADO*

DELGADO* User

Benim topların toplam doldurma süresi 5.58 gösteriyor. Altın ile alınan kölelerden mevcut.Başka ekstra bir şey yok. Şimdi top rampasını 2.seviyeye yükseltip etkinleştirdim. 0.8sn daha hızlı doldurması gerek. Etkinleştirdiğim de süre 5.58 den 4.78 e düşmesi gerekiyor. Ama 4.94 e düştü normal bir şey mi ? Hata falan olabilir mi?

2. Selam,

Slotunuzun levelinizi de kalenizin levelini de ayrı ayrı kontrol ediniz. Sadece slotunuzu 2 level yapıp kalenin içini yapmayı unutmuş olabilirsin.

3. DELGADO*

DELGADO* User

Orayı defalarca kontrol ettim etkinliği kaldırıp tekrar etkinleştirdim oyundan çıkıp girdim aynı.

4. ben yardımcı olayım sadece köleden süre azaltma var dedin oda altınlı köle %20 süre azaltır yanı 7sn lik top sürenizi 5.60 a düşürür sanırım toplarda 3-4 tane alevınız var 0.002 de ordan azalmıs kaleden 0.8 lik bi azaltma yaptım dıosunuz 7-0.8 =6.2 6.2 nin altın köle ile %20 azaltılmış hali ise 4.96 sn dir sizde 4.94 olmasının sebebı dediğim gibi aleviniz var galiba 2-3 tane o yüzden yani hata filan yok hesaplar normaldir

DELGADO* bunu beğendi.
  5. 7 sn lik toplarla hesapladım

6. DELGADO*

DELGADO* User

Yardımınız için teşekkürler aslında ben ekipmanları yazayım :D 52amiral , 5alevfırtınası , 2vudutopu , 136 tane 25lik top var , altınlı köleden var sadece bunlar olunca (2. seviye rampa etkin değilken) 5.58 ile dolduruyor ama anlamadığım yer rampa aktifken 0.8 daha hızlı yani 4.78 dolması gerek değil mi?

Kale den 0.8 lik düşüş topların normal süresine mi etki ediyor (köleler olmadan olan top doldurma süresi)

7. öyle olması gerek değil :) 5.58 diosunya hani o %20 olarak düşmüş halidir hesaplarda önce - ler alınır yani rampada diyorya 0.8 normalde senin kölesiz halinde 6.98 atış hızın var 0.8 iniyor kaleden 6.18 şimdide köleden inicek %20 6.18x20/100 = 1.236 sn 6.18-1.236 = 4.944

8. bak gene iyisin ha 0.004 saniye kardasın yuvarlamış orayı :D

DELGADO* bunu beğendi.
  9. DELGADO*

DELGADO* User

:D Anladım o zaman altınlı köleden bir an önce kurtulmam gerek daha hızlı atış istiyorum :)

10. inci köle aldığında atışın 3.7 olucak oda yanlışmı diye sorm :)

11. DELGADO*

DELGADO* User

Teşekkürler ozaman şimdiden :D

12. rica ederim ne demek :)

13. İnce hesabınız için teşekkür ederiz, konu çözüldü, kilitlendi.

İyi Oyunlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.