Bug / Oyun hatasi Titan inci

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve georgeanson tarafından 22 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. s.a
    saat başı atılan titan amiralleri geminin azcık bile canı kalmış olsa çıkış yaparsanız size inci vermiyor. tp ve sikke geliyor ama inci gelmiyor. Hatanın düzeltilmesi mümkün mü? Sorun düzeltildiğinde alıkonulan inciler hesaplara iade edilecek mi?

2. Esesli69

Esesli69 User

Dostum aynısı benim başıma geldi. :) Ama bu bir oyun hatası yani bug değil inci almak için o an oyunda olman lazımmış.

3. kardeş giden incileri düşünme artık bende düşünmüyorum etkinlik iyi gemilere yarıyor bize değil adamlar dünya gülle almış sandıktan nasıl bitireceğim diye düşünüyor bizde giden gülleye inci gelecekmi diye düşünür dururuz sadece tek seafight zarar etmesinde giden bizden olsun inci gülle adalar bot gemilerine inci yetiştiremiyorlar bizimi düşünsünler

4. _MordSith_

_MordSith_ User

İnci Gelmemesi Sorunu Bir Hata Değil. Eğer 5 Levelden Büyükseniz Sadece 6 - 15 Lvl Haritalarında Çıkanları Kesiceksiniz. 5 ve Düşük Haritalarda Keserseniz Sadece TP Alırsınız. İnci Almak İçin Seviyenize Uygun Haritada Çıkanı Kesin. 1-5 / 6-15 / 15-25 Haritaları Olarak 3 Grup Bulunur.

5. ●ђр●

●ђр● Guest

Malesef bu etkinlikte böyle, çıkış alırsanız gelmiyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.