Tılsım Karşılaştırması

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ŴΛЯЯłФЯ tarafından 20 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hangi Tılsım daha karlı , Hangi Tılsım daha çok inci kazandırır ?

1. Behemoth Tılsımı

58,8%
  2. Işık Tılsımı

41,2%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Zaten taç ile alınıyor sınavlar.

Olay taçları biriktirmek için her gün taç görevinin yenilenmesini beklemek.

2. Hadi size biraz gaz vereyim :D

3. iyimiş aslan yürekli şart :D

4. coronismo

coronismo User

26 Ol rahatına bak 26 olupda bırakma 30 yap derım bıan önce gemiyi

5. 30 lvl olana kadar tahmini ne kadar elit gülle gider ?

6. atlas42

atlas42 User

Yeteneğiniz ne kadardı? Biraz daha yetenek ve kalelerinizi geliştirebilirseniz yukarılara doğru açılın derim.

7. Bu konulara girme işte :Dçünkü atarsan baya gidiyor, milyon inciler diyelim Ama sabıredip oyuk atanlarda var yok değil:D
    26yap kal şimdilik ama bir alyansa bağlan geceleri bta giriyomuş aslana diye duydum net bir bilgim yok 15-20 gemiyle
    Eğer alyans bulamazsan o görüntüyü atandan yardım iste :D

8. 3 yıldır filan oynamıyordum 19 levelim 20 level inciyle satılıyor da 21 için dediğini taçları biriktrmek yetermi yoksa sınavı yapmakmı gerek ?
    bu arada behemothtaki gemi 750bin canlı ödülü şunlar tek kesince , 1173 x İnci aldın. 1035 x İnci aldın. 915 x İnci aldın.

9. atlas42

atlas42 User

21 için ahtapota hasar veriyorduk zannedersem.

10. başka konu açmamak için burdan yazıyorum da deniz haritası üzerndeki inciyle alınan tüm top genişletmelerim var bundan sonra 20 daha genişletme alınıyor da neyle alınıyor nasıl kasılıyor bunlar yuvarlark altın renk bişey gösteriyor taç mı bu :D

11. Gece avcısı yine sağlam gemi ancak ışıkta hep küçük gemıler var .. orta halli bir gemi bile işıkta buyuk gemı sayılıyor . lwl atlmak en ıyısı hiç bişey yapmasan etkınlıkte bıle fark oluyor . fazla top yeri ve en önemlisi aslanyurekli tılsımı .. oyun her geçen gün üst lwl lere yönelik olmaya başlıyor ya yükselicen yada ışıkta kralım diyip gezmeye devam edecen ..

12. 52 yetenek

evet beyler haklısınız artık 20 lvl üstü olanlar daha avantajlı o yüzden level atlamak en mantıklısı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Ağustos 2017
  13. aynen etkinlikte bile karaborsada 20 level üstüne çıkıyor çoğu şey, 2 etkinlik önce vudu topu alamadım 19 levelim diye 20 ye açıktı pazarda... 26ya kadar durmadan kasmak gerek senin yetenek kaleler de iyi sadece level kas bence

14. mantıklı level kasmaya başladım 17 levelim şu an hedef en az 21 olmak sonra 26 yaparım zamanla

15. hangi server

16. tr 2 senin ?

17. Tr3

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.