Tılsım Karşılaştırması

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ŴΛЯЯłФЯ tarafından 20 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hangi Tılsım daha karlı , Hangi Tılsım daha çok inci kazandırır ?

1. Behemoth Tılsımı

58,8%
  2. Işık Tılsımı

41,2%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar Gemim Oyukla barutsuz 8000-8100 arası atış gücüne sahip, Rampa 7-7. Sizlere göre benim için Işık tılsımı mı daha karlı yoksa Behemoth Tılsımıdaha karlı olur ?

2. *HHC*

*HHC* User

eskiden olsa ışık derdim şimdi işler değişti 30 top fazlan var ve fazla vuruyosun ışıktaki sistemler yetmez ve yüksel level şu an her türlü daha avantajlı

ŴΛЯЯłФЯ bunu beğendi.
  3. şuan ki sistemde en iyi gemi bile 210bin tacı kaasıp top yeri acması gercekten uzun surec surer suan ısıgın bir karı değeri kalmadı orta bir gemi olup 30top fazla alıp gunluk tac gorevlerını yapıp toplam 50top fazlasıyla beho rahat kasılbilir hatta aşagı inip 15lvl olan kendiyle aynı gucteki gemılerı rahatlıkla batırabilir

ŴΛЯЯłФЯ bunu beğendi.
  4. haklısın

aynen artık taçları toplamak için minimum 21 lvl olmak lazım ayrıca incide fazla geliyor galiba behemotta

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Ağustos 2017
  5. mamı_55

mamı_55 User

Işığı hatırlamıyorum ama behemontta 700k civarı canları var 1k civarında inci veriyor gemiler. Tabi verdiği hasar daha fazla ışıktan ayrıca sistemler agresif. Yani sen onlara saldırmasan dahi saldırıyorlar. Ana gemi 200 gemi de bir atıyor. Ama ben olsam yükselirdim. Ben behemonta geçtiğimde senden daha kötüydü gemim. Hiç pişman da değilim. Oyun size en yüksek neyi veriyorsa ona ulaşmaya çalışın emin olun ki o daha kârlı ve daha zevkli..

ŴΛЯЯłФЯ bunu beğendi.
  6. Ayrıca eklemek istiyorum ki leviathan sana 500 sıksa nolacak sıkmasa nolcak emin ol tamir derdin olmuyor. Işıktaki gibi npc arama derdin de yok.

Gerçi zaten bu tılsımlar boş.

Ne kadar erken 26 olursan o kadar iyi.

Şuan bu yazıyı okurken bile 26 olamadığın dakikalar senin için zarar.

ksr1907 ve ŴΛЯЯłФЯ bunu beğendi.
  7. güzel bi açıklama yapmışsın teşekkürler

herkes leveli yükselt diyor behemot taraftarı çoğunluk sanki , mantıklıda aslında

Arkadaşlar ayrıca 30 level gemide girebiliyor behemotha dimi ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Ağustos 2017
  8. Giriyor da 30 lvl geminin behemotha girmesi için aklını kaybetmiş olması lazım.

ksr1907 ve ZülfikarReis bunu beğendi.
  9. coronismo

coronismo User

Aslan tılsımı en iyisi cıkın ısıktan behemothdan :) ama aslan tılsımı düşmandaysa behemothda ısıkda kalın :) Behemth en ıyısı ısık ıle behoya gore..

10. Top fazla konulduğundan dolayı tüm denilenlere katılıyorum fazladan 50 topla beho rahat kasılır 15lvl kalan en iyi gemi bile tacı zor kasar he bide 15 kalma sebepleri yukarıdaki gemilerin onlardan güçlü olması mesela bak bir gece avcısı vardı ışık tr3 de olan bilir şuan ben ondan bahsedildiğini hiç görmüyorum aynı şekilde yakın zamanda ışığı tek idare eden hür ethunt 15lvl ken iyi olan gemiler lvl atlayınca diğer gemilere kıyasla geride kalıyolar

Son bir şey şuan 20lvl üstü için güncellemeler geliyor ve ölede devam etcek ne kadar aşağıda kalınırsa o kadar zarar ama en azından 250top çeyrek full kale 25 yetenekle çıkın yukarı boş gemiyle çıkmayın

ŴΛЯЯłФЯ bunu beğendi.
  11. Benim gemi 53 yetenek kaleler yarısı sağlam , toplar full karışık , taşlar idare eder. 285 top yerleştirebiliyorum kalıcı olarak gemiye. Sence benim gemi behemotta iş yaparmı , sence ben bu gemi ile ışığamı devam etmeliyim yoksa behemota mı geçmeliyim ?

12. sonikaz

sonikaz User

Üst levellere geçtiğinizde özellikle 20+ olduğunuzda ekstra npcleri ele geçirerek 30 top koyma avantajı alırsınız hemde yeni gelen yerler için taçta kasmanız mümkün olabilir.Tabi yinede sizin ve serverınızla da alakalı bir durum.

13. 50 top fazlan olcak inan bendede abonoz yoktu ısıkken 287 297 top oluyordu 2 nimetle nimetsiz 277 top kale orta eksikti sadece yetenekte 49 lvl atlamadıgıma pişman oldum ısıktyken batıramadıgım gemileri suan zorluyorum veya batırıyorum ha beho ha ısık faark eden bir şey yok bide guncellemer artık 21 lvl ustunun işine yarıyor sıralma falan rahat giriyon dun 40dkka oyndım 2alev topu gelmiş gemıye

kısacası 15lvl klmak gercekten cok sacma artık lvl atla birz oyunun zevkine vr en kotu gemı 55 60k kirtik vuruyor ısıkta vrmı oyle gemi? :D

14. yumi

yumi User

+20 lvl avantajlı tabii ki çıkmayı düşünenler elit gülle stoklarını yapsınlar ve çıksınlar. çünkü çok gülle harcanıyor. millet özgürlük gemisine 200 k civarı vuruyor.

15. Arkadaşlar kararımı verdim hedef en az 26 level olmak . Teşekkürler herkese

16. Beyler artık şu konuyu uzatmanın anlamı yok. Aslan yürekli rakipteyse bile seviyeni arttıracaksın arkadaş.

Işıkta ya da behemoth'ta kasacağın inci saatlik 10 bin incidir.

Ancak aslan yüreklide 30saniyede bir sistem kesiyorsun 10 dakikada 20 tane sistemden 60bin inci hadi yarısı kar olsun + görevin 20bin incisi eder sana 50bin inci = 5 saatlik düşük tılsım incin. Sadece 10 dakikada.

Daha fazla münakaşaya gerek var mı diğer tüm özellikler +top koymak, etkinlikler, taçlar vs.

17. Tılsım olmasada artık sürekli etkinlik yapılmakta özgürlük olsun başka olsun bir sürü hatta bazen iç içe etk oluyor bu etk +50 top fazla olması için 21lvl olunması lazım
    Ama geceleri aslan yürekli el değişiyormuş beho zaten girebilirsin

Işıkda ana gemi hariç pırıltı daha kærlı ana gemide en fazla alcagın inci bir buçuk saatlik ana gemiden 15bin inci birde diğer ufak gemileri kesmeye kalkarsanız attığınız gülle zarar yeri geliyor 150-200bin drbeli 20 25 gemi oluyor, bu inciyi almak içinse 50-60 bin vurmanız lazım düz e zaten ışıkta en iyi gemi 65-70bin vurabiliyor 150 tane 3.Seviye balyozla öyle gemiyle bile yeri gelir 15bin inci alamazsınız.

18. Aslan yürekli baya kar ama 26 level olmak zor diyorlar çok elit gülle lazımmış

19. Zorluğu yok sadece zaman istiyor.

20. taçlar ile
    taç ile korsanlık sınavı satın alabilirmiyim 20 den sonra ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.