tılsım harıtalarındakı sorunlar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve özkantr tarafından 10 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. özkantr

özkantr User

3 serwer bırlestı oyuncu sayısı 3e katlandı ama tılsım harıtasında atılan sistem sayısı hala aynı. çözüm ise haritada sabit 25 sistem olsun her sistem kesildikçe hemen ardından yenisini atmalı. bu da tılsım sorununu çözer

Whoops bunu beğendi.
  2. dur bakalım yeni leveller çıksın belki değişiklikler olur

___Duk€___ bunu beğendi.
  3. özkantr

özkantr User

umarım olur yoksa hiç çekilmiyor. tılsımda kasmak iğneyle kuyu kazmak gibi. bir de sistem olmayınca oyundan çıkıyorum

4. aynen öyle

SonRaund ve ___Duk€___ bunu beğendi.
  5. aynen katılıyorum...

SonRaund bunu beğendi.
  6. özkantr

özkantr User

admin bey tılsım sorunu çok önemli. tılsımı kazanmak için savaşıyoruz. inci harcıyoruz. fakat tılsım kalabalık oldugu için kasılmak imkansız. attığımızı karşılayamıyoruz bile. attığımız taş ürküttüğümüz kuşa değmiyor. pırıltı toplasam tentakel kessem daha çok kaarda olurum. lütfen bu tılsım sorununu en önemli nota ile üst yönetime iletim lütfen

7. özkantr

özkantr User

admin bey bu konuda yönetime bi iletiniz oldu mu? olduysa cevap geldı mi? çalışma var mı?

8. özkantr

özkantr User

9. tekir

tekir User

arkadaşlar sizlerde herşeyin kolay olmasını istiyorsunuz öyle herşey kolay olsaydı bu ve diğer oyunların oynamanın ne anlamı kalırdı oyunda biraz zorluk olucak savaş olucak yani kısaca bu oyunlar sabır işi onun için hiçbirşeyin kolay olucanı sanmıyorum ama sizler yinede yazmaya devam edin belki oyunu sizler rahat oynayamıyorsunuz diye kolay hale getirirler o zaman tılsımda haritalarda rahat kasılırsınız

10. kral01

kral01 User

Katılıyorum zor olmalı ama bu zorluk parayla aşılıyor yani adalet yok

11. özkantr

özkantr User

yazdığımı tam dıkkatlı okumadın sanırım. ben tılsımda savaş olmasın demiyorum. haddinden fazla oluyor zaten. 3 serwer birleşti ama sistem hala aynı atıyor. sizcede boyle olması mantıklı mı? illaki bı kac alyans olacak. onlara karsı savasıyoruz tılsımda. ee ? kalabalık dıye kendı alyansımdakı adamları da mı batırayım tılsımda kasılmak için? yoksa girip saatlerce boşa kürek mi çekeyım? dışarıda pırıltı toplasam ıncı mojo daha kaarlı olur. gercı ondada botcular var oyuzden pır toplamıyorum

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  12. özkantr

özkantr User

BİGPATRON. bu konuda bir yorumunuz veya girişiminiz varsa yazın . eğer yoksa konuyu kapatın. zira seafight oyuncularının bu duyarsızlığı sebebiyle her türlü kısıtlanmayı hak ediyorlar

13. recvol

recvol User

demekki hiçbir alyans tılsımı bırakmak istemiyor diyorsanız yapıcak başka bişey yok tılsıma girip denk gelen npcyi batırcan yada savaşacan artık size kalmış arkadaşımızın dediği gibi herşey kolay olsa bu oyunların nasıl zevki çıkardı (siz anladığım kadarıyla oyunda kasılmak istiyorsunuz herhalde . Oyunda 3 server birleşti diye atılan sistemler 3 katına veya daha fazla olucak diye bişey yok oyuncu fazla olucakki sistemleri arayıp bulucaz kim bulursa o kazanıcak tabi çalışan kazanır misali )

14. özkantr

özkantr User

gündüzleri çok kalabalık oluyor. ne yapalım gece mi girip kasalım? kimse beni gece oyuna sokamaz. yazdıgımı algılamak mı ıstemıyorsun anlamıyorum. çalışan kazanır tmm. ben bedvadan inci mi gelsın diyorum. koca alyans. ışıkta 10 oyuncudan fazla oldumu sıstem bulamıyoruz. ışığa 25 kişi giriyor. ne yapalım. kendı alyansım. bir şeyi yapmakta amaç vardır. tılsımda da kasılırsın. bunun için oyuncu yoğunluğunu karşılayacak bir duzenleme yapılmalı.
    ayrıca kardeşim etkinlikte sistem atmıyor sistem atmıyor dıye forumda yakınıyorsunuz. ne farkı var. ıkısı de oyuncu yoğunluğunu karşılayacak düzeyde sistem barındırmalı​

15. bende katılıyorum zaten tılsımda oyuncuların çoğu bottalar yani npc yok ana gemıden ana gemıye gelebılıyoruz ondada 3 5 bin inci alıyoruz sadece yani bir şeyler yapılması lazım

16. özkantr

özkantr User

bi admın cıkıp su problemı oyun yonetıcılerıne programcılarına ilettik desın be kardesım. anladık oyuncuları kaale almıyorsunuz. ne yapalım dıkkate alınmak için? BİGPATRON? bır cevap

17. Arkadaşlar, son üç yıldaki değişiklikleri düşündüğümüzde bu oyunu oynayan bizlerin sigara bağımlısı gibi "hasta" olduğumuzu kabul etmek lazım! Yoksa inanın oyunun oynanacak bir yönü kalmadı. Alışkanlığı terk etmek istemiyoruz. Oyun yapıcılarını uyandıracak tek şey: Tüm serverler anlaşacak iki ay savaş yapmayacak, ortak kasılacak ve asla para ile oynamayacak! O zaman siz görün Seafight nasıl tiryakisi olduğumuz günlerine dönecek!!!

özkantr bunu beğendi.
  18. evet haklısınız botlar biraz daha fazla inci kassın

19. eger botlar banlanırsa tılsımda kaç tane online gemi kalır sölermisiniz?önce botlara ban..

KAFADAR.1 bunu beğendi.
  20. OutLaw_07

OutLaw_07 User

ahtapot gölünden 10bin gülle alma yöntemini bilen var mı?