Ticaret

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -CaNi-58- tarafından 19 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. -CaNi-58-

-CaNi-58- User

benım şöyle bır fıkır sunayım örnek oyunda yenı oyuncu yetişmiyor yanı altan oyuncu gelmıyor
    örnek vereyım oyunda tıcaret yapmak için bır sistem yapsanız örnek bende 27.5 top çok var kulanılmıyor doğal olarak yenı bır oyuncu ıle takas yaparak ben bu topları ona verım oda karşilığında altın elly malzeme verıır hem ona yardım etmış olurz hemde bendekı kullanmadığım malzemler takas yolu ıle yararlı bır malzeme yapmış olurum
    oyunda ticaret sistemının gerçekleştirisenız bence hep altan gelen oyuncuya ful olan gemılerdekı kullanılmayan mal. işe yarar
    yanada her oyuncu elındekı bır mal. başka bır oyuncu ıle takas eder hem kendı yaralanır hem oyun farklı yönde yoluna devam eder bence

2. Çok mantıklı bi fikir kardesim boyle bisey olmasını isterim bendede çok elit top var işime yaramiyo

66hakan bunu beğendi.
  3. Sürmeneli

Sürmeneli User

katılıyorum olması gereken bısey onlıne oyunların hepsınde tıcaret var

66hakan bunu beğendi.
  4. 0smanL196

0smanL196 User

Gerçekten Gerekli Bi Mevzu