TİCARET KRALLIĞI

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve OSANMAZ tarafından 19 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bu fikri beğendiniz mi?

1. Beğendim.

2. Beğenmedim

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
  1. OSANMAZ

OSANMAZ User

Merhabalar, aklıma bi fikir geldi sizlerle paylaşmak istedim.Etkinlik gibi ama etkinlikten ziyade oyunun içinde olmasını hep istediğim bi özellik aslında. 2-1 güvenli limanında yük gemisi kiralasak. içine malzemeler koysak. ve atıyorum 7-4 teki güvenli limana götürmemiz istense. bu yük gemisine komutlar verebilsek; "takip et", "dur". yük gemisini götürmeye çalışırken, rakip oyuncular ganimeti almak için yükü taşıyan oyuncuyu batırmaya çalışsa, bu riske karşı yük taşıyanlar arkadaşlarıyla beraber ticaret yaparak, ganimeti korumaya çalışırlar. aynı şekilde yük taşımak isteyen değilde savaşarak başkasının ganimetini çalmak isteyenler grupça haritalarda dolaşıp ticaret yapanları aramaya koyulurlar.
    Eğer yük taşıyan grup batırılırsa yük gemisinin menzilinde o yükün sahibi yoksa, yük gemisini ele geçirebilmek için atıyorum 3 dk lık bi süre olsun. birisi adamları batırdıktan sonra yük gemisine ele geçirme butonuna bassın geri sayım sayacı 3 dk saysın, bu sırada sahipleri geri dönüp hırsızları batıramazlarsa, yük gemisi artık onlarla yola devam etsin.
    Son olarak 7-4 teki güvenli limana gemi ulaştırılınca içindeki ödüller artsın, atıyorum içine 100 bin havai fişek konulduysa 120 bin olsun.

benim aklıma böyle bişey geldi, açıkçası yükte ne taşınacağını, teslimat başarılı olursa ödülün ne kadar katlanıcağını falan düşünmedim, Bigpoint kendi politikası doğrultusunda bi' şeyler yapacagını düşündüm.
    Aslında daha ayrıntılı yazardım ama, fikrin kabul edilip edilmeyeceğini bilemediğim için sizleri okuyarak yormak istemedim.
    yetkililer zaman ayırıp okursa sevinirim teşekkürler.

2. OSANMAZ

OSANMAZ User