Theseus NPC'si Menzil ve Vuruş Hk.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -DangerPirate- tarafından 21 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Etkinlik başladığında herkes hevesli şekilde Theseus arıyor ve grup halinde bu NPC'leri batırıyordu. Ama Lanetli Ruh ve Işık Yayan Ruh ihtiyacı diğer NPC'leri kesmeye itti oyuncuları. Buna bende dahilim. Ve ortalık Theseus kaynar oldu. Adımımı atsam Theseus. Batıramıyorum da. 197.000 DP, 220.000 VP, Konfeti gülleleriyle kritik 65.000 Vuruşla nasıl batırayım? Sayın adminlerden bir çözüm bekliyorum. Lütfen ya menzilini düşürün ya da vuruşunu. Batıp çıkarak oynamak, her dakika köşeye çekilip tamir olmaya çalışmak beni oyundan soğutuyor. Şimdiden teşekkür ederim. İyi oyunlar.

DidimLEe bunu beğendi.
  2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

tehseus sistemi oyukla vurulan ve boss haritasına atan bir sistem ve güzelde kristal kazanılıyor neden vurulmuyor şaşırdım gerçekten. 10 kişi toplanıp yarım saatte 400 500 kristal yaparsınız. boss haritasına girersiniz

etkinlikle iligili şikayetlerinizi genel tartışma konusunda ki sabit konuya yazınız

~PL4Y~H4RD~ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.