TEŞHİR DİREĞİ

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ~E~P*R*O*F tarafından 21 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ~E~P*R*O*F

~E~P*R*O*F User

Selamlar,

Oyun içinde ban veya ceza alan tüm oyuncuların; ceza sebebi, ceza süresi ile birlikte forumda yayınlanmalı, bilinen tüm Online oyun platformlarında bu uygulama mevcuttur.

(Chat banları bu uygulamanın dışındadır)

İyi oyunlar,

2. KIrIKKKK

KIrIKKKK User

Aynen öyle ilk defa ban alanlar ve devamlı hıle kullananlar ayırt edılsın bilmeyen ınsanlar var +10

3. teko1

teko1 User

Aynen yapsınlar bunu, kimsenin kafasında soru işareti kalmasın... Adaletten bahsediliyorsa bu olmalı, olmadığı sürece yönetim her zaman zan altında kalacaktır, kalmalıdır da..

4. Daha oyundaki onlarca açık varken bide adamları onla bunla uğraştırmayın yapmasaydınız..

5. PA!N

PA!N User

+++++++++++++++++++

6. DRUG•

DRUG• User

Bu bizim programcıları diğer oyunlarınkilerle karıştırmayın lüten. Bizimkiler nasıl yapsın bunları. Aman, derler yapıcaz, bütün hesaplar gider. :)

7. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

bu fişlemeye girmez mi :) iletelim bakalım ne cevap verilecek

8. özkantr

özkantr User

admin bey fısleme degıl yapılan uygulamanın gerceklığı gözler önune serılecek ve bızler de hıleden vazgececez. olması gereken bısey

9. bıgpoint oyunlarının içinde en fazla açığı bulunan oyun seafight ır.artık zamanı geldi açıkları çıkarıp butun oyuncaları banlayıp kalanlarıda bigpoint ın diğer oyunlarına yönlendireceklerdır benım kişisel görüşüm bu dur.seafight bitmiştir.artık bu oyunu sayın yetkılı kişiler bir birleriyle oynarlar.hep suçlu bizleriz suçluyuz. yazarız banlanırız eleştiririz banlanırız.hep hep bizler suçluyuz paraya çevirdiler herşeyiyğle bölemı rekabet olur.demedı demeyın yakında kapatırlar hiç bukadar bir oyun uzun gitmedı bizim bilmediğimiz onların çook bildiği çooook meseleler var.yazıyorum buraya bu yazıdan sonra banada yasak gelir :D:D

10. ~E~P*R*O*F

~E~P*R*O*F User

Sayın Beylerbeyi,

En açık tabir ile öyle ancak bu bir nebze olsun oyuncuların gerek birbirine olan davranışlarını gerekse oyunda yapılan bir takım illegal durumları ve fayda sağlayanları deşifre edeceği için oyunun şu aşamasından sonra kesinlikle gerekli olduğunu düşünüyorum.

Saygılar,

11. aynen hiç kimse cezaları bilmiyor yazılırsa çok iyi olur

12. Burda ban yiyenler kendini savunuyor peki siz şöyle düşünmüyor musunuz?
    Hadi adamlar hata yaptı açık verdi birsürü bigpoint onlarca oyunu olan bir şirket olabilir bir şey bu seafightta ona en çok para kazandıran oyunlarından ancak sizin bu açıkları kullanmanız gerekiyor mu?
    Siz bu açıkları kullanarak hak yiyorsunuz..
    Adam gibi kasanı ve oyuna cebinden para verenin aldığını yaptığını bedavaya yapıyorsunuz...
    Siz müslüman değil misiniz?
    Allah korkunuz yok mu?
    Başta bu sorulara adam gibi cevap verinde sonra af dilenin yok ne kadar ban yedim ne yaptım yedim adam 7 8 açık yapmış ben bi tane yaptım ben niye aynı banı yedim yersin tabi yapmasaydın çalmanın büyüğü küçüğü olmaz.
    Hile yapıpda af isteyenler kusura bakmayın ama yüzsüzlükte doktora yapmış kadar oldunuz yeter artık..

13. gayet güzel ve mantıklı.