Geri bildirim Teşekkürler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BüRKüT* tarafından 19 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BüRKüT*

BüRKüT* User

Birçokkere yazdığım diplomasi sisteminin sonunda hayata geçmesi çok güzel oldu.Böylece dost düşman ayırt edebileceğiz.Bu konuyla ilgilenip gerekli yerlere iletilmesini sağlayan adminlere teşekkür ederim.Bu arada ekstra olarak şunu sorayım müttefik eklenenlere donanma adaları sıkıyormu sıkmıyormu?

2. Onu boşver de bir ara etkinlik sandığı alacaktım, baktım anahtar bitmiş. Karaborsaya girdim almak için, (giremedi) mesai bitti alana kadar başkası geldi aldı sandığı, yeni özellik iyi hojdır ama karaborsa 6 aydır böyle. :)

3. BüRKüT*

BüRKüT* User

tam karaborsa havası estirmeye çalışıyor sea.çok gerçekçi.:D

GugudaForza61 bunu beğendi.
  4. yumi

yumi User

ingiliz forumunda sss var adminlerden rica etsek bizdede yayınlansa iyi olur.

5. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Yayınlamadım mı onu ben SSS mecburi değildi ama yayınladım sanıyordum bu aralar tatilden sonra işler yoğun unuttum demekki aradan. En kısa zamanda yayınlarım.