Teşekkürler

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Muzoababa18818 tarafından 15 Mart 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İyisiyle kötüsüyle mesajlarımızı ilettiğiniz için teşekkür ederiz bütün arkadaşlar adına. :)

2. Düzeltilen sorunlar için teşekkür ederiz ancak kesinlikle Pazara azaltma gelmeli 27000 plato sikkesi nedir bir tasarım için bufflar da aynı oranda çok pahalı

-Hica- ve globalkorsanlar bunu beğendi.
  3. Aynen öyle marketteki her şey aşırı pahalı Türkiye'deki enflasyon bile bu kadar değil:)

globalkorsanlar bunu beğendi.
  4. supremex

supremex User

ben bir çalişan olarak o miktarları kasmam zor günde 2 3 saat girebiliyoruz oyuna

5. Etkinlik sayfasında yazalım talepleri ne kadar çok kişi o kadar önemsenir :D

6. doki125

doki125 User

ne teşekkürü ediyorsunuz be kardeşim adamlar orikalkumu kaldırmış drakir savaşçılarından yıkıcılarda nadiren veriyor nerde bizim sigma paketlerin buffları şaka gibiler ya her güncellemede daha kötü yapmayı başarıyorlar

7. -LegenD-

-LegenD- User

Merhabalar,

Arkadaşlar burada gördüğüm bütün olumsuz düşüncelerinizi ben iletiyorum. Bu orikalkum meselesi için yine geribildirim yapacağım.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.