Teşekkürler Botlar

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Bloody-Queen tarafından 8 Kasım 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sizin sayenizde baron oldum sağolun botlar böyle kullanmaya devam edin ha gayret ilk 10 a sokacaksınız beni :D:p

hazır millet banlıyken şöyle 3-5 günlük güzen bi etkinlik iyi olurdu da gittiniz bp getirdiniz zaten millet ban yemiş kimi batıracaz acep :rolleyes:

2. https://prnt.sc/LzzhjZOaoff7 yakalandın cezası yetmez bu gemıye comple kapatıon gemiyi hatta silin gitsin oyuna girmeyen gemıye ceza yetmez silin.

3. Dhdhdhhehdhd elle mi kasiyorsun evet deme kimse inanmaz fhdjdbdhbdhfhdhd

4. *MV1*

*MV1* User

Bu seafight artık ne yapmaya çalışıyor anlamadım, etkinlik günlerinde 1-2 saat girip görevlerimi yapıp çıkıyordum , ne bot kullandım ne bazıları gibi taş katladım hiçbirsey yapmadıım sadece görevleri yapıp çıktığım halde yine ceza yemişim bu 3 oldu ,defalarca supporta da yazdım gemiyi inceleyin diye ama nafile anlaşılan seafight zorla bu oyunu bıraktırmaya çalışıyor son kez supporta yazdım inceleyip düzeltirlerse düzeltirler düzeltmezlerse bütün topları taşları yakar oyunu bırakırım artık

5. Merhaba
    07.11.2023 tarihinde atılan debaf da hiç bot kullanmamış ID 1392/162795 numaralı hesaba atılmıştır tekrar incelenmesini talep ediyorum.
    Gereğinin yapılmasını arz ederim sayılar.

6. ρıɳαɾ

ρıɳαɾ User

Merhaba
    07.11.2023 tarihinde atılan debaf da hiç bot kullanmamış ID 149/41806194 numaralı hesaba atılmıştır tekrar incelenmesini talep ediyorum.
    Gereğinin yapılmasını arz ederim sayılar. kesinlikle kulanılmadı

7. Global 8e de atildi mi ya bu banlar

8. Global 8e de atildi mi ya bu banlar

9. -LegenD-

-LegenD- User

Support konu ile alakalı size yardımcı olamaz çünkü bu yasakları kaldırma yetkisi yok. Yani istesede kaldıramaz. Anca yönetim bunu yapabilir.

10. -LegenD-

-LegenD- User

Forum üzerinden hesabınız incelenmez. Konu ile ilgili destek ekibine yazmanız gerekiyor.

11. -LegenD-

-LegenD- User

Bot kullanmamanız güzel lakin burada tahrik edici şeyler yazmayın bu konu ne şimdi?

12. -LegenD-

-LegenD- User

Tabiki genel tarama yapıldı.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.