Teşekkür başlığı ve bir öneri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Cipetpet-2 tarafından 6 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Cipetpet-2

Cipetpet-2 User

Evet arkadaşlar seafight gerçekten büyüüüük bir adım attı hakkını yememek lazım bi teşekkürü hak ettiler.Ve bu fiyat indiriminde geç kaldıklarını düşünüyorum ama olsun simdide gelmesi iyidir.

Ben teşekkür amaçlı ücretli içeriklerden 25 tl harcadım.Umarım oyuna yeni oyuncu kazandırmak içinde yenilikler yaparlar.Yeni oyuncuların oyunda tutunması gerçekten zor.Full + Full gemiler 2 lwl haritalara inip oyuna yeni başlamış adamlara saldırıp onları oyundan soğutuyolar.Bence bunlar içinde bişeyler yapılmalı.Mesela belirli seviyenin üstü 2 lwl haritalara inememeli.Yeni oyuncular güçlenene kadar 1 ve 2 lwl haritalarda kasılabilirler.Mesela 1 lwl haritada pırıltı kasabiliyolar ama para kasamıyolar.Eğer 2 lwl haritalara farklı bir misyon getirilip yüksek lwl oyuncuların burda saldırı yapması pırıltı toplaması ve para kasması yasaklanırsa eğer oyuna yeni başlayan oyuncular biraz daha oyuna tutunabilir.

Böylece şirkette kazanır oyuncuda.Bir gemiye 100 tane top almak 1 milyon inci demek.Bunu kasmakta aşağı yukarı acemi bir oyuncu için 1 ay demek.Düşünsenize yeni bir oyuna başlıyorsunuz ve 1 ay boyunca haritada dayak yiyosunuz.Üstelik 1 ay sonrada dayak atabileceğinizde kesin değil :) ben şahsen böyle bi oyunu oynamaz ve zevk alamazdım.

Hem şirketin hemde oyuncuların iyiliği için ufak bir öneriydi.Artık top yönetimde.Bu öneriyi en azından tartışılması için üst mercilerine göndermelidirler.

2. bu güne kadar alt haritalara inip zayıf gemi batırmadım ama forumlara açılan konular artık o kadar sıktı ki alt haritalara inip zayıf gemi batırasım geliyor....

3. brushfield

brushfield User

1 ayda 1.000.000 inci mi? Bu günde 33.000 inci demek oluyor kardeşim. Günde 33.000 inci toplaman için en az 10 saat pırıltı toplaman gerekir.