TERSANA KALELER

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve P_S_O tarafından 8 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. P_S_O

P_S_O User

S.A KOLAY GELSİN KALELER BÖLÜMÜNDEN SİLAH GÜVERTESİ TERSANA MARANGOZU ŞEMASI ALDIM 1/6 YAZIYOR AMA GEMİDE DEĞİŞEN BİŞE YOK

2. Selam slotu da alman gerekiyor yani 1/6 değil 6/6 olacak o zaman ful hizmet verecek kolay gelsin.;)

P_S_O bunu beğendi.
  3. kaleyi 1/6 yapmak ne kadar etki eder sizce ??

P_S_O bunu beğendi.
  4. D€MON

D€MON User

ben 6/6 yaptimda ne oldu. Havai fisek icin kale ise yaramiyor . Sadece sifa veren dokunus ve Ürpertici temeller ve Tersane Marangozu bunlar ise yariyor ama diyer üctanesi birsey yapmiyor, boyle sey olurmu. Incimize egmegmize zarar. Lütfen Hatanizi düzeltiniz bigpoint

P_S_O bunu beğendi.
  5. P_S_O

P_S_O User

ETKİSİNİN NE KADAR OLACAĞI DEĞİL ORDA YAZAN KALE DİREĞİ FELAN FİLAN ONLARI 1 BASAMAK GELİŞTİRMEK İÇİN TIKLADIM BEN ZAMANLA 6/6 OLUR AMA 6/1 BİŞE VERMNİYORSA ORAYA HARCANAN İNCİ BOŞ OZAMAN TABİ İNCİ KUYUN YOKSA BEN ORAYI GELİŞTİRİRKEN GEMİ FUL OLUR DEMEDİM WEN AZINDAN BİR NEBZE BİŞELER OLSUN AMA ANLAŞILA ORASI SADECE FUL GEMİLERE İNCİ HARCATMAK İÇİN

6. Kuantum

Kuantum Guest

Selam,

1-2-3 ve 4. seviyelerde herbiri için geminizde 3 er adet direk slotu açılmaktadır, 5. seviyede fazladan 1 adet elit figürü slotu ve 6. seviyede 1 adet yelken slotu açılmaktadır.

P_S_O bunu beğendi.
  7. Kuantum

Kuantum Guest

Kalelerde sıkıntı var ise lütfen teknik sorunlar kısmında sorun ile ilgili konu açınız.

P_S_O bunu beğendi.
  8. P_S_O

P_S_O User

TMM BİLGİLENDİRME İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM İYİ OYUNLAR