Telemachus Gemisi Haksızlık

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Мåġîc∞Sĥøøŧ^^ tarafından 26 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Telemachus gemisi haksızlık oldu herkes zapataya 62 lira verirken sadece +49 hız puanı için şimdi aynı özellikteki gemi pazara çıktı.. para verilenlere haksızlıktır bu
    Telemachus
    Telemachus

Hastasıyızzz_DeDe bunu beğendi.
  2. Aynen katılıyorum yetkililerin bu konuda biraz duyarlı olup ya zapata tasarımının özelliklerini arttırmalarını yada başka bir tasarım alma şansını bize vermeleri gerekiyorum hakımızı yiyorsunuz biz 62 lıra verıp alıyoruz millet bedavaya alıyor o zaman bizde alışveriş yapmayıp bekleyelim nasıl olsa cıkıyor kara borsaya falan vudu topuda cekmeyelım oda yarın bir gün verilir karaborsada

3. HASAN*efe

HASAN*efe User

birşey söyleyeceğim ama lütfen yalnış anlamayın Sizin haksızlığını ortaya çıkarma gibi bir niyetim yok.

1.Oyun içi alişveriş yapıp veya yapmamakta özgürsünüz.
    2.oyun içi alışveriş yapmanız bazı avantajlara öteki oyunculardan daha hızlı kolay ve en önce sahip olmanıza yarar.
    3.Zapata tasarımın çıktığı 1 ay gibi oldu (yaklaşık olarak) yani oo süre zarfında bu özellik sadece size özeldi ama şimdi tüm oyuncularında bunu alması gibi bir şansı olması gerekiyor.

BigBointi savunduğumdan değil veya sizi yargıladığımdan değil...Sadece doğrular...

4. peki kardeşim diğer tasarımlarıda koysunlar onlarıda oyun içinden alalım yada senin dediğine göre hiç para yatırmayalım ki artık daha yatırmam çünkü oyunda hemen cıkıyor aldığım şeyler vudu topuda çekmeyelim nasıl olsa cıkar neden bı pakete 350 lira vereyım kı 30 top sonucta haktır yani bu 1 ay kullanmısım bumudur savunmaları yani.

ƓƠԼƊЄƝƁƠƳ bunu beğendi.
  5. Tragula

Tragula User

Pazara çıkmalı aslında yanlış düşünüyorsunuz.Ama 1 ayda değil 6-7 ay gibi uzun bir süre olmalı ki alışveriş yapan oyuncuların alışverişleriyle tüm oyunculardan önceden gitmesi lazım.

6. Kimse zorlamıyor zaten ayrıca söylemek istediğim tek bir şey var cümlende kullandığın bedavaya alıyor millet ibaresi çok uygunsuz bence ne demek bedava? Emek bedava mı ? Ben o tasarımı alabilmek için saatlerimi, günlerimi verdim ilk yarı sırf bu tasarımı almak için geçti. Zengin vardır parası olduğu için gördüğü bir şeyi alabilir anında, fakir vardır gördüğü bir şeyi almak için çalışması kazanması gereklidir. Bu oyundada yetkililer eşitliği biraz olsun korumak amacıyla bu tip şeyler yapıyor yapmalıda bu oyunda sürekli böyle şeyler olduğunu biliyorsunuz sonuçta. Bile bile alıyorsanız bu sizin sorununuzdur. Asıl sizin böyle düşünmeniz bu şekilde karaborsada satışa sunulan şeyleri alanlar için haksızlıktır.

Suzukİ_İnazumA bunu beğendi.
  7. Ya ben hız olsun demiyorum olsun ama biraz fark olsun arada. zapata gemisinin aynısı... bidahaki etkinlikte savaş puanı özellikli gemi çıkarırlar.. madem çıkarcaklar millete para verdirmesinler.. ben 1-2 aylık kullancağım şeye neden para vereyim.. yürüyen tamirci verdiler herkese. o 60 bu tasarım 60 120 lira? eee siz neden bedavadan alasınız.. hadi bu tasarım emekle aldınız yürüyen tamirciyide mi emekle aldınız ?

8. slc_serdar

slc_serdar User

Magic bende milyarlarca para yatırıyorum kardeşim sen yanlış düşünüyorsun bence yürüyen tamircinin süresi uzatılmalı para yatırmayan oyuncular için etkinlik yapılmalı benim görüşüm budur cümleten kg saygılarımla suat..

9. ya ben demiyorumki para yatırmayan oynamasın diye.. çok uçurum olmasada arada fark olsun..