telemachus alabilir miyim?

Konusu 'Yardım' forumundadır ve -Croatia- tarafından 21 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -Croatia-

-Croatia- User

gemimde hız taşım yok bunun için telemachus tasarımını almam gerekio 250 bin incim var 50 binde kalp güllem yetermi sizce bir analiz yardımı istiyorum kesin emin olmadıkça başlamak istemiyorum bu sefer eldeki bulgurdanda olacam yoksa

2. heaty

heaty User

yetenegi sandığa verirsen rahatalırsın diye düşünüyorum. tabi çıkan güllelerin birazıylada lanetli ruh kasarsın o lur biter.

3. ROKOT

ROKOT User

tasarım 250 ışık ve 750 lanetli ruh

odyseus ort. 25 ışık ruhu verir yani 10 odyseus = 250 ruh , 1 odyseus yaklaşık 17 bin gülle yer yani 10x17.000 = 170.000 gülle

telemac ort. 15 lanetli ruh verir yani 50 telemachus = 750 ruh , 1 telemac yaklaşık 10 bin gülle yer yani 50x10.000 = 500.000 gülle

toplamda 670 bin gülleye ihtiyacınız var 50 bin sizde varmış geriye kaldı 620 bin elinizdeki 250 bin inciyi bile harcasanız 280 bin gülle alabilirsiniz yani 340 bin gülleye daha ihtiyacınız kalıyor bu demekki ne yazıkki geminiz tasarım için yetersiz ..

4. Bordo

Bordo Guest

Merhaba;

Arkadaşımızın da söylediği gibi inci ile gülle almanız durumunda çok yetersiz kalacaktır. Benim tavsiyem şu yönde olur, inciniz ile sandık alıp gülle biriktirin ancak harcamayın. Etkinliğin 2. kısmında telemachus, odyseus ile birlikte calypso ya da sıkarak hem inci dönüşümü yapıp hem de ruh kazanabilirsiniz.

İyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.