Tekrardan Yazıyorum Destek Bekliyorum

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve gangam61 tarafından 10 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. gangam61

gangam61 User

Çoğu kişide olan yürüyen tamirciyi kaçıaranlar da var bir kez kod ile verildi zaten çoğu kişide var fakat onu kaçıranlar da var kaçıranlar için bir kez kod daha verilse veya artık çoğu kişide olduğu için pazara çıksa nasıl olur

2. "1DAYCARPENTER " Bu kod hala çalışıyor diye biliyorum. Ayrıca bu çıkan kod ekstra oyuncuları memnun etmek için yapılmamıştı yanlış hatırlamıyorsam. Tamircide bir sorun vardı ve süresi bitip kaybolmuştu sanırım insanlarda bu durum nedeniyle genel 1 günlük tamirci verildi herkese ve herkes aldı şu anda da çalışıyor olması gerekiyor. Ben kullandım bunu ve süresi bitti tekrar çıkmasını isterim fakat çıkmasını uygun bulmuyorum. Çünkü parayla alan çok kişi var 1 kereye mahsus bu kod yapıldı ve verildi tekrar tekrar lüzumu yok bence.

Kısaca desteklemiyorum