Teknik sorunların merkezi seafight

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve C✭WeatherStormC✭C✭ tarafından 16 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar ve sayın yöneticiler belki bu yazımdam dolayı bana yine ban ala bilirsiniz gibi aba altında sopa göstericeksiniz ancak doğruları ve ortada olanları söylemekten hiç bir zaman kaçınmadım. Şuan seafight neredeyse çökmekte her ay yeni buglar yeni sistem hataları mevcut ben bilmem ki seafight bir açık olmasın " Teknik olarak zaten açık olmayan bir sistem yoktur.Açık bulunduğunda açık oluyor" şuan oyun berbat oynanmıcak bir şekilde admirallerin hızlı tamir olması menzil vs.. uzar gider 3 gündür bu problem mevcut ve gözle görülür bir değişim yok menüler ayarı kaçmiş.bazen düşünüyorum burda oyun oynayan kişiler sanki sadece burda oynuyormuş gibi bir zihniyet var. Şikayetlerimizde not alındı iletildi vs.. tamam anladık ilettin eywallah çık kardeşim bu sorun bu zaman içinde çözülücek şuan herşey muamma çözülücek.benim zaman kaybım ne olucak ben okadar parayı böle bir oyun oynamak için mi verdim. türk supportu oyuncularla resmen bir kavgacı ve küs takıntısı cmler chatte konuşmaz supportta mesaj atarsın sana cevap verirken böle bir atarlı olur valla kusura bakmayın abicimde sizden memnun değilim. saygılarımla

2. ziyoslu08

ziyoslu08 User

sa benım gemım suande ozel harıtada 1 npc kaldı ve npc buga gırdı oyuna bakarmısınız lutfen?
    631/271409

3. Oxetrel

Oxetrel User

Katılıyorum seafightta önceden sohbete doyum olmazdi simdi supportlarin kimse umrunda deil oyun amacindan sapti diyebiliriz yenilik getirmeye caliatikca oyun daha da kötülesiyor acik olan hatalarin ustune daha fazla hata bindiriyorlar sonrada oyun oynanmaz hale geliyor :) Bu programcilar isteseler bi gunde yeni bir seafight yaparlar ama ugrasmiyorlar istemiyorlar.

4. [SONDURAK]

[SONDURAK] User

s.a
    sanki bırakında oyunu gidin der gibi degilmi hahahahah

5. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Uslübunu bilen ve kurallar çerçevesinde hakaret vb laflar etmeden görüşünü yazan kimse bugüne kadar ban almadı, sizde kurallar dışına çıkmazsanız ban almazsınız.

Admirallarin tamir olmaması hataydı tamir olması değil.. Tamir hızları konusunda birşey diyemem hatamı yoksa bu şekildemi ayarlandı henüz bir bilgi verilmedi. Menzil derken sorunu tam anlayamadım ancak menzil konusunda bilinen bir sorun mevcut değildir. Menüler derken battıktan sonra menüler kayboluyorsa bu oyundan kaynaklı değil bilgisayarınızda bulunan flash playerdan kaynaklıdır. Son sürüme güncellemeli ve sık sık geçmişini silmelisiniz.

Silme işlemini BURADAN yapabilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.