teknık ekıbe ıletmeyın bır cevap verın

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve J.Lazarow! tarafından 31 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. J.Lazarow!

J.Lazarow! User

Server bırlesırken etkınlık sıralamaları ayrı ayrı olacak dendı. Bokor kupasıda ayrı ayrı olucak dendı ancak bakıyoruz kı etkınlık sıralamasıda bokor da butun oyunculara gore duzenlenıyor. Bu nasıl bir sacmalıkdır böyle anlam vermekde zorlanıyorum.

2. Bokorun tek server halinde dağıtıldığına nasıl kanaat getirdin, meraktan soruyorum sadece:)

3. J.Lazarow!

J.Lazarow! User

etrafındakı ınsanlara sorarsan kımlere bokor cıktıgının sayısına bakabılırsın server bırlestıkden sonra bu sayı cok aza dustu. fazla merak edıyorsan telefon numaramı vereyım ozel olarak da acıklayabılırım sıze bu konuyu

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Halen ayrı ayrı! Tek server üzerinde dağıtıldığına kanıtınız varmı? Ama ben size tek tek kime ne çıkmış kanıtlarım! Dışarıda sağdan soldan duyduğunuz saçma sapan laflara inanarak buraya gelip insanların kafasını karıştıracak bir okadarda saçma konular açmayınız.!

*Merciless* bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.