Tek oyuncu TEk hesap :)

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by Speedy_Pirates, Jan 17, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. 1 - Bir gemi ile oynamak zorunlu olsun gemi serverleredan bağımısız olabilir. (başka tarayıcıda başka gemi açılmasına izin olmayabilir)
    2 - Para ile yapılan alışverişler burada yapılsın ve haritada kazanılan ödüllerde buraya aktarılsın.
    3 - Oyuncu oynayacağı servere, özel haritaya veya tılsıma burdan giriş yapsın. burda haritalar savaş haritası, ve gelişme haritaları olarak oluşturulabilir.
    4 - Savaş haritasında sadece gemiler savaşır ve kasılma olmaz, (etkinlik ve npc gemileri olmaz veya ödül vermez) yani sadece bp, ep ve tp alır,
    4.1 - Savaş olacağı için taraf seçme seçeneğide olabilir, aynı taraftaki oyuncular bir birini batırmaz ve rakip belli olur.
    4.2 - oyun içinde taraf değiştirme olmaz çıkış giriş yapılması istenir vb.
    5 - Gelişme haritalarıda ayrılabilir özel haritalar, sınav (level atlama) haritası ve gelişme haritalar olarak.
    5.1 - Özel haritalara şimdiki gibi sadece sahip olanlar girer(başak,yengeç vb. gibi veya tılsımlar gibi giriş için öğe isteyenler)
    5.2 - Sınav haritasın oyuncu tek başına yapar veya giriş belli şartlardaki oyunculara giriş şifresi felan verebilir. örn. aynı filo oyuncularına.
    5.3 - Gelişme haritalarında savaş olmaz bir oyuncu sadece gelişmesini engellemek için batırılabilir, yani tp ve bp ödülleri alınmaz ve diğer haritalara girmek için gereken koşulların yerine getirilmesi istenebilir. örn. level haritasına girmek için tp, level görevlerini yapar, özel haritalar çıksın diye pırıltı toplar. ve sadece gemisin geliştirmeye çalışır.
    6 - Bütün oyuncular 20 tane farklı serverde oynayacaığına oyuncular bir kaç serverde toplanmış olur ve oyun daha adilleşir görüşündeyim.
    en azından savaşan filolar dışındaki oyuncular savaş yüzünden batmaz:)

şimdilik bu kadar düşünüp geliştirebildim fazla vaktim yok. ama beyin fırtınası ile geliştirilip toparlaranar güzel bir fikir olarak sunulabilir düşüncesindeyim.

okuduğunuz için teşekkür ederim.

beyin fırtınasıyla geliştirilebilecek bir düşünce olduğunu düşünüyorum.

(yeni fikirler :) konusuna cevap olarak yazmıştım ama yeterli iligiyi göremediğim için yeni konuya da yazdım)

2. Vamos

Vamos User

Selam

Kardeşim Kusura Bakmada Seafight'in En Eski Haliyde Güzeldi Şimdiki Halide Güzel Fakat Şimdiki Güncellemelerde Biraz Yanlış Kararlar Almış Olabilirler Ama Kusura Bakma Be Kardeşim Senin Dediklerini Yapsalar Seafight'in Normal Oyunlardan Farkı Ne Olur Ki Seafight'in Farkı Bu Zaten...