TECRÜBE PUANI !!!!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve H€RO-38™155 tarafından 24 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tecrübe puanları haksızlık olduğu icin geri alınmıstı ancak simdi tekrar geri verilmiş madem seafight yetkilileri bunun haksızlık olduğunu biliyor neden tp leri geri verdiniz.herkesin 3-4 senede kastığı tp yi millet 1 haftada kastı bunu biliyosunuz o yüzden tp leri geri alın. o abartılı tecrübe puanları oyundaki mücadeleyi önler, adamla aramızda 10 milyar tp var ben nası gecicem bu adamı en iyisi bu oyunu oynamayalım daha iyi...

2. illegal bi durum varsa şayet tplerin geri verilcegini sanmıyorum. Geri verilmedi tp ler cözemedi yazılımcılar daha. sende haklsın nasıl tp sıralamasına gire bilirsin bu kadar farkla, lakın bende bu dusunceye sahiptim server degiştirdim daha zevk almaktayım suan ;)

ŁปCCΔ ve H€RO-38™155 bunu beğendi.
  3. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

tekrar alınacak gereken program hazırlandığı zaman işlemler düzenli şekilde yapılacaktır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.