TEAMPSEAK 3

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve red_saint(AKE) tarafından 22 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam ,

soru 1-ben filoma ait bir ts adresi açmak istiyorum.ts adresi + şifre nasıl yapacam?

soru 2-ts adresini açtığımda nasıl oda açacam ve üyelerin kullanmasını sağlayacam?

soru 3-arkadaşları ts'ye nasıl kayıt edecem?

lütfen yardımcı olur musunuz?ts'nin dli yabancı olduğu için bişey yapamıyorum.

2. 1- Ts adresi parayla açılabilir , ts adresi satan siteler var
    2- ts adresine girince sağ tıklarsanız create channel der ona tıklayın kanal ismi , şifresi koyabilirsiniz
    3- arkadaslarınıza ts adresinizi verin ve tsye çagırın , geldikten sonra arkadasınızın ismine sağ tıklayın server group deyin ve register verin

3. ts adresi satan siteleri nasıl bulacam?ve ts adresi satın almak ne kadar para eder?

4. bunu internet üzerinden araştırabilirsiniz ve lütfen bu tür konular açmayınız. oyun üzerinden bir kaç arkadaşınız ile iletişime geçin onlar size yardımcı olmaya çalışır.

sorularınızın cevapları verildiğinden konuyu kilitliyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.