Tavsiyeleriniz...

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ***_007JBond_*** tarafından 3 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyunu uzun zamandır oynamıyordum yeni başladım eski gemimle 1 haftada düzelttim 189 elit top var 10 güverte 12 yetenek var. Yeteneğim cidden az biliyorum. Işık tılsımı olan bi alyanstayım arada oraya girip kasılabiliyorum. Ama şunu sorucam. Işık ta öyle pek fazla inci gelmiyor 30-40-50 felan ortalama ve gemimin ortalama vuruşu 3400-3700 arası. 18 tane kış haritam var onları yapmaya çalışıyorum. Sizce nasıl kasılmalıyım kaleler felanda yapıcam.

Benim fikrim katlayıcı alıp 1 ay hiç durmadan pırıltı kasmak. Ama insna sıkılır heralde hiçbişey yapmadan bide size sorayım dedim. Teşekkürler şimdiden.

2. pır kasmayla felan olmaz bu iş. artık oyun paraya döndü. yeni özelliklerde hep parayla. para vermeden oyunun hep öok grisinde kalırsın. öncelikle 9. 10. güverteler için vip lik alman gerek. buda para harcaman demek. güverte ve top geliştirmeleri için kristal gerek. para harcamadan onları tamamlamaya kalksan en az 2-3 senen gider. o zaman kadar da yeni özellikler çıkar yetişemezsin hiçbir zaman. yani kısacası; kefenin ağzını açman gerek. yoksa bırak oyunu bence. :)

ALPEREN-TR bunu beğendi.
  3. ilk olarak cevabın için teşekkürler.
    Şimdi olaya birde şöyle bak emek vererek gelişmekmi daha eğlenceli yoksa dakikalar içinde gelişmekmi. kefenin ağzını aç demişsin. Zaten açtım o konuyu biliyorumda. Ben bu oyuna 2-3 bin lira yatırmıyorum kazançlı saatlerde belli bi miktar yatırıyorum daha çok emekle halletmek istiyorum :) zaten 9. 10. güvertelerimde var onları tamamladım tek sorunum top , yetenek ve kaleler. Bunlarıda elimle halletmek benim daha çok hoşuma gider.
    Buna göre bi tavsiye verirsen daha çok mutlu olabilirim :))

[GAZİOSMANPAŞALI] bunu beğendi.
  4. kental

kental User

Güverteleri altınla aldıktan sonra pazarda 1 altından fazla verme:). Zarar edersin. Oyuna ben de para vermiyorum. En zorlayıcı kısım kristal yapmak.
    25 elit topum var ama etkinliklrde çok iyi top kasılıyor. Yeteneklerde npcen aldığın ödüü %25 arttıran vardı. Ona verdikten sonra baruta ver istersen. Başlngıç için bulnar işini görür. Pır toplarken npc keserek altın kasarsın. Onlarla a pazardan gülle, kristal alırsın. Biriken incilerle de önemli kale yetenekerini açarsın. Tasarımın yoksa yine etinlikte tasarım elde edebilirsin.
    Başlangıç için para vermeden bunları yapabiirsin. Para verirsen sadece işi biraz daha hızlandırmış olursun.
    Saygılar.

5. güzelmiş teşekkürler :)

6. -Kekum-

-Kekum- User

sıkılmazsan katlayıcı alıp pır topla. ben bi kaç arkadaşımada öğrettim çar ful pırıltı kasıyor :D

7. Kardes senin yapman gereken suan icin etkinliklerde elinden gelebildigince ruh kasmak cunku bazen yoneticilerin comertligi tutuyor ve ruhlari kristalle tks ediyorlar sende cok ruh kasarsan etkinliklerde bide tks edildimi tadindan yenmez kale top vs hasarinin yukselmesi icinde kis haritalarini yap kale gununde kale yap emin olki vuruslarinda buyuk oranda artis gozlemlersin yetenek icinde dedigim gibi etkinliklerde enkazlar var zipkinla kesiliyor ordan kasabilirsin kristal veya kis haritalarini bitirdikten sonra kaleleri acip gemiyi toparladinmi kastigin altini inciyi kristale yatir

8. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

yorumlar için teşekkürler.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.