Tavsiye

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve •Syntax• tarafından 21 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Dostlar ben katlayıcı aldım 2 ay boyunca kardeşimle soluksuz pır kasıp full olmayı düşünüyoruz hedefim 3 mil inci vip yetişiyor 61 gün var yüzde 5 ordan bide adalı filoya girdigimi düşünürsek yüzde 10 da ordan yanş toplam yüzde 15 lik pazar indirimi olacak şekilde ne önerirsiniz ben ilk olarak 200tane amiral topu geriside 27.5 düşünüyorum biriken parayı gece kristale vermeyi düşünüyorum hesap yeni ne önerirsiniz toplardan sonra kalemi yetenek mi tşkler

2. -onur824-

-onur824- User

öncelikle 27,5 kiloluk top alman büyük hata.hepsini amiral al.amiralleri daha sonra 30 kiloluk top yaparsın.kalelere gelince , kale ve yeteneği dengeli götürmen lazım.2 gün sonra kale günü olacak o gün gülle rampası 6/6 yaparsın ve inci kalırsa seksantı yaparsın.yetenekler için ise inci vermeni önermem.kristali etkinliklerden , npc'lerden vb. yaparsın.veya ihtişamlı kutu çıkarsa ihtişamlı kutu alırsın.kaleler için daha fazla inci kalacağını sanmıyorum ama kalırsa dümen bodoslaması öneririm.çünkü ne kadar hızlı olursan o kadar avantaj elde edersin.

3. Peki kale günü sanırım 3 aayda cıkıoyr topları fullemeden şu 3 günde ne kasarsam kaleye yatırııyımmı sanırım 3 güne 300bin incim olur yeterlimidir bu

4. kale günü 3 ayda bir çıkıyor diye bir şey yok neden diye soracak olursan en son temmuz sonunda çıktı. biz 2 ay sonra falan çıkar diyorduk ama 2 hafta sonra çıkarttılar. Belli olmaz kale günü. işte bu hafta sonu elinde ki tüm inciyi kaleye yatırsan iyi olur senin için.

5. Kalelerde önceligimi neye vereyim slot acıcam rampayımı yapayım önce

6. -onur824-

-onur824- User

evet önce gülle rampası yap.

7. Ozaman son kez dediklerimi topluyorum elime 300k inci geçicek topları fullemeden kaleye yönelmelimiyim lütfen okuyan herkezden cevap bekliyorum

8. -onur824-

-onur824- User

şimdi toplarından bahset.

9. SAKIN ÖYLE BİŞEY YAPMA ÖNCELİK TOP OLMALI TOPLARI FULLEMEDEN KALE HİÇ BİR İŞE YARAMAZ!

10. Bende öyle düşünüyordum hocam teşekkürler

11. rica ederim :) eline geçen inciyle amiral topu falan al daha iyi olur

12. -onur824-

-onur824- User

beylerbeyi'nin dediği gibi önce toplarını fulle.ben "kalelerde önceliğimi neye vereceğim" diye anlamıştım.önce amiral topları.sonra kaleler.