tavsiye

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ~~Borealis~~ tarafından 20 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 290 bin inci var viplik veya pazar indirimi yok 26 yetenek var şuanda gemide 273 de kristal var oyukla cilali tüfekle birlikte 5300-6000 vuruyorum etkinlikte npcler 3. kısımda özellikle zarar olmuş durumda :) sizce ne yapmalıyım 308 inciden 900 kristal alıp yetenekmi(agvenin görüşü ) (1200 ye yakın 500 lük kaldı baya yuva kestimde kristal az cıkıyor)

2. -onur824-

-onur824- User

selam ,

gemindeki kalelerden ve toplardan ayrıntılı bahseder misin?

3. full amiral gemi 3-5 tane 30 luk var 6-6 rampa 6-4 sektans,barutluk güvertelerden 1 tanesini geliştirdim fazladan 2 top ekledım.

4. -onur824-

-onur824- User

o halde ya seksant'ı geliştir yada kristal alıp agwe'nin görüşünü yap.hangisi daha ucuza geliyorsa.kale yaparsan kale günlerinde yap.

~~Borealis~~ bunu beğendi.
  5. kale günlerine daha çok oldugundan kriistal almayı dusunuyorum bende etkinliğin sonunu beklıyecem yınede

6. -onur824-

-onur824- User

kale günlerine kadar yeterli inciyi yapabilirsen şimdi kristal al.

7. çok sağol :)

-onur824- bunu beğendi.
  8. -onur824-

-onur824- User

bişey değil.sormak istediğin bişey olursa buralardayız.