TAŞLARRR

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve oguzz tarafından 13 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oguzz

oguzz User

kardeşim şu konuyu kilitlemesen de cevap yazsak okuma yazmamız var görüyoruz depoya gelecegini taşlar gelmedi depoya zaden taşlarımızı tasarımdan cıkarıp depoya atmıştık 4 tane 17 level taş hala ortalıkta yok

2. ●ђр●

●ђр● Guest

O konu kaplumbağa tasarımının taşları ile ilgili. Sizin taş sorununuz başka, supporta yazdığınızda yardım edebilirlerse ederler, edemezlerse ne cevap veriyorlarsa size geçerli olan cevap odur.

3. oguzz

oguzz User

madem sorunumuz başka bu sorunu sana ve digerlerine ilettigimizde foruma neden yönlendirdiniz neden güncellemeyi bekleyin dediniz 2 hafta bizi oyaladınız foruma bagımlı bıraktınız yazık degilmi 2 hafta beklememize strese girmemize birde cıkıp şimdi git suport anlat diyorsun dalga gecer gibi cevap veriyorsun bu sorunu bizzat sana söyledigimde bana güncellemeyi beklememi söyledin gecmiş konularda mevcuttur konuşmaların ayıp degilmi yaptıgın

4. oguzz

oguzz User

burda insanları enayi yerine koyuyorsun cevapların aynı şekilde başımdan defol git der gibi bu konuyu size 2 hafta öncede anlattım kelime kelimesine support yazdım foruma bakın forumdan güncelleme gelecek dediniz 2 hafta bizi beklettiniz şimdi ise cıkmış bana senin sorunun başka foruma bakma support yaz sana ne cevap verirse o gecerlidir diyorsun şimdi söylermisin sana ne diyeyim ?

5. ●ђр●

●ђр● Guest

Öncelikle çoğu konu az önce cevap yazıp kilitledigimiz aşağıdaki konu gibi sadece ' taşlar geldi bizimkiler nerede ' yazisiyla dolu ki bizim de aklimiza direkmen turtle tasarimi gelir. Bir seferinde yine turtle taşları konusunda size Bigpatron da yazmıştı 'anlamiyorsunuz bu konu sizin için geçerli değil' diye.

https://board-tr.seafight.com/threads/taslarr.70559/

Supporta kelimesi kelimesine anlattım diyorsunuz, size supporttan cevap veren de ben değilim. Bir supporter size 'kelimesi kelimesine' anlattığınız halde forumu takip edin dediyse demek ki bu sorun hakkinda çalışmalar yapılıyor ve gelecek bilgiyi öğrenmeniz için sizi foruma yönlendiriyorlar.

6. oguzz

oguzz User

ben bu konuyu burada dile getirdim kimse bana sizin sorununuz farklı sizinki hakkında farklı bi çalışma yapılacak demedi öncelikle araştırma iyi yapamamışsın taş sorunu olan hesap bu degil forundan banladıgınız hesap o hesapdan size dile getirdim bu anlattıklarımı oradan bana forummu takip edin dediniz ve actıgım konuları hep kilitlediginiz için başka taş sorunu hakkında acılan konularda bu konuyuda size dile getirdim ve cevapınız aynıydı güncelleme olacak foruma takip edin diye hep işine geldigi şeyleri kopyalaıp buraya atıyorsun az bi eleştiri gelincede forumdan banlıyorsun kardeşim ben kimseye hakaret küfür etmiyorum ben bu oyuna para yatırıyorum ve hakkımı da arıyorum ama nedense senin cevapların mlleti oyalamaktan ve dalga gecmekten ödeye gitmiyor şimdi ise senin sorunun farklı git support anlat diyorsun eger support cevaplarını istersen atayım sana

7. *Merciless*

*Merciless* Guest

Oncelikle support ile olan gorusmelerinizi forumdan yayinlamaniz yasak.

8. oguzz

oguzz User

Yetkili Cm

bu konu başlığı altında acıklama yaptım size girip inceleyebilirsiniz tabi cevap verme zahmetinde bulunmadınız diger hesabımı 2 hafta banladınız ondada mevcuttur acıklamalar

9. oguzz

oguzz User

bircok konu actım bu sorunla ilgili cok konu acyorsun bilgi kirliliği yapıyorsun diye hemen kilitledin bende başka taş sorunu hakkında olan konulardan yazdım haksızsam de haksızsın hp cevap ver

10. *Merciless*

*Merciless* Guest

Oyuna para yatiriyor veya yatirmiyorsunuz bu pekte birsey ifade etmiyor. Simdi gelelim sorununuza taslar verildi hakkinda duyuru resmi olarak bizlere yollandigindan foruma yayinlandi. Siz hala sizin geminize gelmediginizi iddaa ediyorsunuz peki o support ile gorusmelisiniz. Forum uzerinden duyurular yapilmakta oyun sorunlari bazen supportlari asmaktadir ve programcilar tarafindan mudahele edilmesi gerekmektedir bu yuzden de foruma yonlendirilirsiniz ve forum yani bizlere de merkez den mail geldigi surece bu tur hata/hatalar vb konular da duyuru ve bilgi verebilmekteyiz. Kimse sizi gecistirmiyor veya hazir cevap vermiyor forumu biraz incelerseniz neden o tip cevaplarin verildiginide zaten anlarsiniz.

11. oguzz

oguzz User

ben bu oyuna parada yatırıyorum emekte veriyorum sizin için bunlar hiçbişey ifade etmeyebilir ama benim için cok şey ifade ediyor cünkü parada benim cebimden cıkıyor emekte veren benim siz bunu anlamayabilirsiniz.

benim sitem ettigim durum 2 hafta oldu az bi zaman degil foruma yazdım programcılar çalışma yapıcak dediniz bekleyin support yazdım sorunu kelime kelimesine bana forumu takip edin güncelle yapılacak dediler ve suan support yazdım cevap alamadım foruma yazdım ssizin sorununuz farklı support yazın size ne cavp verirse odur diyorsunuz ben oyuna 2 haftadır girmiyorum gemide taş yok diye bunun zararını karşılayacakmısınız. bu kadar bizi strese sokmaya hakkınız varmıydı böyle cavplarla bizi oyalamaya syleyin şimdi

12. *Merciless*

*Merciless* Guest

Evet hakli olabilirsiniz siz tek degil diger tum server oyunculari da etkilendi lakin sorun duzeltigine dair bilgi forumda mevcut.. supporta yazdim diyorsunuz gelen cevabi beklemelisiniz. Unutmayin kurban bayraminin 2.gunundeyiz ve surekli online olabilmekte mumkun degil elbette size mumkun olan kisa surede support tarafindan gereken inceleme yapilir ve cevap verilir. Bu tur oyun sorunlari yazilimci olmadigimiz icin duzeltilmesi dile kolay ancak zaman aliyor ara arada boyle sorunlarla karsi karsiya kalabilmekteyiz. Lutfen biraz daha anlayisli olmaya calisalim.

13. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Biraz sakin herkes gergin kırmayalım birbirimizi. Siz taşlarınızı hangi tarihte çektiniz? ID numaranız nedir ve taşları deposuna çektiğinize seyir defteri loglarini yazınız.

BIRAKTI bunu beğendi.
  14. oguzz

oguzz User

efendim suport yazdım buraya mı kopyalayayım seyiri

15. oguzz

oguzz User

2016-09-02 16:38:13
    1 x Yanıp Sönen Akuamarin aldın. Sebep: Oluşturuyor.
    1 x Yanıp Sönen Kırmızı Kuvars aldın. Sebep: Oluşturuyor.
    -20000xİnci kaldırıldı. Sebebi: Mücehver kaldırma.
    Şunu kaldırdın: Yanıp Sönen Kırmızı Kuvars
    1 x Yanıp Sönen Yakut aldın. Sebep: Oluşturuyor.
    Şunu kaldırdın: Yanıp Sönen Sodalite
    1 x Yanıp Sönen Sodalite aldın. Sebep: Oluşturuyor.
    Şunu kaldırdın: Yanıp Sönen Akuamarin
    2016-09-02 16:37:49
    -1xYanıp Sönen Sodalite kaldırıldı. Sebebi: Oluşturuyor.
    -1xYanıp Sönen Yakut kaldırıldı. Sebebi: Oluşturuyor.
    -1xYanıp Sönen Kırmızı Kuvars kaldırıldı. Sebebi: Oluşturuyor.

taşların kayboldugu seyir bundan sonra zaden oyuna dahi girmedim seyirede bakabilirsiniz

üye ıd
    65/11217444

16. Bigpatron

Birde supporta bu konu için yazdığınız mailin ticket numarasını yazın bana sizinle ordan iletişim kurayım

BIRAKTI bunu beğendi.
  17. oguzz

oguzz User

[Ticket#2016090237019247] RE: İletişim formu

18. bendede aynı sıkıntı var ve supporta yazmama rağmen geri dönüş bile yapılmıyor mail üzerinden ceva pveriyorum cevabım engelleniyor. Bizimnle kim ilgilenecek ?

19. oguzz

oguzz User

kardeşim bende yazdım bütün bilgileri inş yarına geri dönüş olur artık sıkıldım bu olaylardan kime ne anlatacam artık bilemiyorum oyuna stres atmayamı geliyorum strese girmeyemi anlamış degilim

Leon1232016 bunu beğendi.
  20. Bigpatron

Mail adresinize bakınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.