Taşlar

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve eynelis** tarafından 22 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. eynelis**

eynelis** User

Merhabalar, bazen gemide takılı bazende depoda boşta duran taşlar kafalarına göre kayboluyorlar ve bizim bu kaybolmuşluğu seyir defterinden kayıtla açıklamamız gerekiyor kısmetse bu sorun ne zaman çözülür 3 gün önce 1 tane 25 isabet taşım kayboldu ispatlayamadığım için onu arkada bıraktık bugünde 26. seviye isabet taşım kayboldu bu sefer seyir defterli ispatını gönderdim eminim tolga veya semih bey gördükten sonra geri ekleyecekler ama bu durum ne zamana kadar böyle gidecek ?

乂Draqula~Mihawk乂 bunu beğendi.
  2. katılıyorum sürekli durduk yere taşlar kayboluyor seyir defterinden bul bulabiliyorsan 2 saat..

3. Selam,

Konu merkez ekibimiz tarafından biliniyor. Ama biz bu konunun üzerine gidelim. Rapor edelim. Konuyu @Star'a yükseltiyorum. Kendisi gerekeni yapar.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.