taşlar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve recvol tarafından 11 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. recvol

recvol User

oyunda belirli seviyelerde taşlar bulunan npc ler olursa oyuncuların çoğunun hem online süresi fazla olur ve hemde oyuna ilgi artar diye düşünüyorum . tabiki her npc den taş kazanılcak diye bişey yok hangisinde taş olucağını npc yi batırnca anlayacağız. Böyle bir öneri sunmak istedim .

BIRAKTI ve яoтαsız bunu beğendi.
  2. özel etkinlikte böle npc cıkıyor zaten kolaylıkla taş bulunuyor bence gerek yok ama oyuncu çeker eğer öle olursa

3. İyi günler,
    Ben katılıyorum arkadaşa oyunda nası olur bilmiyorum ama taş kazanabileceğimiz yerlerin arttırılması önemli hem yeni oyuncular için hem de sadece ganimet kesesine para yatırarak taş geliştirmek yerine oyunun da oyuncularına yardımcı olduğu bir uygulama olabilir. Çünkü imparatorun ganimet kesesinde bile çıkabilecek en yüksek taş seviyesi 18 biz oyuncuların 22. Seviyeye ulaşması çok zor. Etkinlik demişsiniz doğru ama etkinliklerde normal oyuncuların alabileceği gemilerde en fazla 15 seviye taşlar var kaç 15 taş gerekir 22 level taş için bir düşünün. Bu konu ciddiye alınması gereken konulardan arkadaşımı nacizane fikrinden dolayı tebrik ederim.
    İyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.