taşlar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve crespo1 tarafından 18 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. crespo1

crespo1 User

selam yeni başlim dedim imp ganimet kesesinden %16hasar+16kritik çıktı. darbe ve vudu darbesi taşı filan yok. Hep aynımı çıkıyor diye başka bir hesaptan bakim dedim, bu seferde %9 isabet, %13 kritik, 75bin dp ,birde özel taş %10 ep bonusu çıktı.(bundada top hasarı yok )

Tecrübeli arkadaşlar bi bilgi verirse, 2 hesaptan hangisinden devam etmeliyim ?

2. ●ђр●

●ђр● Guest

İmparator kesesi hakkında bilgi vereyim de hesaplarınızı siz kendiniz seçin :)

Açtığınızda 5 taş elde edeceksiniz.

• Lvl 13
    • Lvl 14
    • Lvl 15
    • Lvl 16 veya özel taş
    • Lvl 16 veya Lvl 17

3. crespo1

crespo1 User

az çok içeriğine baktımda aklımı kurcalayan şu oldu, yeni başladığım için top hasarı olanımı kullanmalıyım yoksa ep veren özel taşı olanımı burda kararsız kaldım vala. oyunun ilerisini düşünecek kadar bilgim tecrübem olmadıgından hangisini seçerdiniz siz olsanız

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Pek önemli değil sizin için %10 ep özel taşı falan. Hatta hiç değil. 16 top hasarı 16 kritik olanı seçin tabiki.

5. crespo1

crespo1 User

bende öyle düşünüyordumda ah birde yanında başka taşalrda olsaydı daha iyi olurdu hep hasar kritik taşı geldi :) Bilgi için teşekkürler

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Ne demek, sorun kalmadığına göre konu kapatılmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.