taşlar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve √αҚƒιкєвіяℓєє™[ş61] tarafından 7 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tasarım satışa çıkalı 1 hafta oldu daha, tamam bir mağduriyet yaşıyorsunuz fakat bu kadar da abartmayın. Ayrıca siz foruma yazdıkça düzelmiyor malesef, yani demek istediğim sürekli aynı konudan açılması ile 1 tane açılması arasında fark yok. Biz durumu en başında ilettik.

Foruma açıklama gönderildi taşlar yüklendi diye.

Taşların yüklenmediğini de bildirdik hatta örnek id ler de alındı bu forumdan. Artık buradakilerin yapabileceği bir şey yok. Sürekli konu açıp yazmanız sadece konu fazlalığına sebep olur, zaten bildirilecek her mesajı duyurularda sizlerle paylaşıyoruz.

--

Typhoon konusuna gelirsek ise takır takır typhoon kesiyoruz siz kesemiyorsanız demek ki serverinizde yeterince slade kesilmiyor.

Özellikle cevap yazdıgınız konuyu kilitlemesseniz böyle tekrardan konu açmamız gerekmez
    Biz tasarım almadık hali hazırda bulunan taşlarımızı depoya attıgımızda taşlarımız kayboldu abartmayın diyorsunuz 1 haftada sorun düzelmiyor ve konuyu abartan bizleriz ölemi nasıl görev anlayışınız var ama bilmiyorum cok farklı oldogu kesin
    Tabi takır takır TYPHOON kesersin senin taşların gitmedi bunun için cok rahat konuşabiliyorsun bizim full 17 tasarım taşlarımız gitti taşlarımı geri verirseiz girip sistemi kesebilirim
    son olarak bunları biz abartıyoruz neden 1 haftadır hiçbir şekilde çalışma olmadı hakkımızı aramak bile size göre suc kardeşim sizin göreviniz buradakilere yardımcı olmak ister 100 ister 1000 konu acarız siz bizim sorunlarımıza cevap vermek zorundasınız eger istemyorsanız konulara bakıp cevap vermeyi yerinize bizim gibi magdur olanlara yardım edebilecek bizimle ilgilenip sorunlarımızı yetkiliere bildirecek bir cok arkadaş vardır neyse cok uzun yazıyorum ama unutmayınki cok uzun zamandırda sorunumuz giderilemedi

CABBAR.TR bunu beğendi.
  2. ●ђр●

●ђр● Guest

Öncelikle abartı olarak bahsettiğim şey 1 haftanın 20 gün olarak yazılması. Yoksa biz de biliyoruz bir mağduriyet yaşadığınızı, neden sizin mağdur kalmanızı isteyelim ki?

Şöyle bir şey yazmışsınız:

"bizim gibi magdur olanlara yardım edebilecek bizimle ilgilenip sorunlarımızı yetkiliere bildirecek bir cok arkadaş vardır"

Biz zaten sizin gibi sorun yaşayanları yetkililere bildirmekteyiz, sanki boş duruyormuşuz gibi yazıyorsunuz. Siz TR ekibinden birisine söylüyorsunuz forumdan olur supporttan olur, ve emin olun ilgili birime/programcıya sıkıntılarınız iletiliyor.

Bakın smodunuz size sizin konunuzda ne yazmış?

https://board-tr.seafight.com/threads/taslarin-kaybolmasi.70127/

Ve öyle dediğiniz gibi de ister 100 ister 1000 konu açamazsınız malesef. Kimse kimseyi sürekli meşgul etme hakkına sahip değil, forumda kirlilik yaratamazsınız ya da buradaki veya supporttaki yetkiliyi aynı cevapları vermeye zorlayamazsınız.

3. TRANTULA

TRANTULA User

Ayrıca 20 gün demedim,20 güne dayandı dedim.Ki biliyorum 20 gündede düzelmeyecek bu kadar açık.Herkes bu açıklardan faydalanacak.Biz enayi gibi para harcayacağız ve taşlarımızı alamıcaz.Napalım gülüp teşekkür mü edelim?

4. MuRaT.TR

MuRaT.TR User

yav bu nasıl bişey ya oyuna reset atıyonuz diyonuz taşları gelıcek ya 5 gündür aynı şeyler hep ya yapamıyosanız yapamıyoz diyinde beklemeyelim bizde 5 gündür oyundan soguduk

5. ●ђр●

●ђр● Guest

Teşekkür edin demiyorum, biliyorum sonuna kadar haklısınız,ancak bizler yardımcı olamıyoruz size.

6. o zaman yardımcı olabilecek birinin mail verin ona yazalım sizide meşgul etmemiş oluruz

7. MuRaT.TR

MuRaT.TR User

oyunu kapattınız sorunlar var diye bi şu taş olayını çözemediniz herkesin taşları geldi bizim niye gelmıyor onu anlamadım başka sorunları yapıyolar taş sorunu haletsinler artık

8. murat benim anlatıgım tasarım alanların taşlarını düzeltmeye çalışıyorlar ben tasarım almadım kendi taşlarımı depoya attım taşlarım gitti bunu anlatmaya çalışıyorum bununla ilgili bi çalışma yapılmadıgına inanıyorum insanın sinirlenmesi cok dogaldırki 1 haftadır bunu düzeltmediler takipte kalın foruma bakın ıvır zıvır hiç düşünmüyorlarki bu oyuncuların taşları gitmiş ne ile girip oyunda kasılacaklar veya özel günden faydalanacaklar ben 1 haftalık asa aldım 1 gününü bile kunlanamadım özel gün desen aynı 1 gün bile girip tek inci kasamadım gemiyi girdigimde taşları göremeyince sinirlenip oyunu kabatıyorum buraya girip hakkımızı aramaya çalışıyoruz yok efendim fazla konu acıyorsunuz yok konu kirliliği oluyor acaba bize bunu söyleyenler üst mevkilere oyunun kirliliklerini bu kadar cesur bi şekilde nalatabiliyormu

9. 016-09-03 03:24:04 1 x Kaplumbağa Ezici hesabına eklendi. Sebebi: Ödeme Paketi
    aldım ama gemide taşlar yok yardımcı olurmusunuz taşlarım gelmedi bu tarihten itiaberen ne inci kasıyorum ne savaş puanını kasamıyorum 100 tl yatırdım para hesabınıza hemen geçti ama bana taşlar gelmedi bu geçen zamandakı benim kayığlarımı kim karşılayacak hem inici kaybı atıştan hemde savaş puanı bu taşları hesaba yuklerken bunlarda göz önüne alınmasını bizim madurluğumuzu istiyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.